Σπύρος Μπιμπίλας: «Λυπάμαι για τον Δημήτρη που έφτασε σε αυτό το σημείο»
Media

Σπύρος Μπιμπίλας: «Λυπάμαι για τον Δημήτρη που έφτασε σε αυτό το σημείο»

O Σπύρος Μπιμπίλας ήταν καλεσμένος στον Αντώνη Σρόιτερ και μίλησε μεταξύ άλλων για τις καταγγελίες κατά συναδέλφων του.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε: «Και παλιότερα υπήρχαν καταγγελίες για εργασιακά προβλήματα και μια φορά είχε βρεθεί κάποιος που είχε χτυπήσει άνθρωπο και είχε φτάσει στα δικαστήρια. Καταγγελίες για σεξουαλικές κακοποιήσεις δεν υπήρχαν… Ήταν ένα κακό σπυρί που έσπασε και βρεθήκαμε σε αυτή την κατάσταση μάλλον γιατί βρισκόμαστε σε πλήρη αδράνεια δουλειάς….” είπε και συνέχισε, “Η αλήθεια είναι ότι δε μπορώ να αποκαλύψω λόγω της θέσης μου πράγματα για τις καταγγελίες…. Η υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη ξεκίνησε εκτός Σωματείου και είναι περίεργο που στο υπόμνημα που κατατέθηκε αναφέρεται στο Σωματείο».

Και τόνισε για τις καταγγελίες που φτάνουν καθημερινά στο ΣΕΗ: «Αυτή η ιστορία φαίνεται ότι θα έχει μεγάλο βάθος και μέχρι να φτάσουμε στη γενική συνέλευση που έχουμε ορίσει για τα τέλη Μαρτίου δε ξέρουμε τι θα ακολουθήσει».

Και δεν δίστασε να πει για την υπόθεση Λιγνάδη: «Αυτό δε θα μπορούσα να το πιστέψω. Έχω βάλει τα κλάματα για αυτό. Δε ξέρω αν άνθρωπος της Τέχνης σε άλλο κράτος έχει φτάσει σε αυτό το σημείο. Είναι τραγικό. Αυτές οι αναφορές στο Σωματείο στο υπόμνημά του είναι λάθος της υπερασπιστικής του γραμμής.

Τον κύριο Λιγνάδη τον έχω συναντήσει πρώτη φορά πριν 40 χρόνια και από τότε μόνο σε κάποιες πρεμιέρες που χαιρετιόμασταν από μακριά… Όταν δε βγήκε καλλιτεχνικός διευθυντής του έστειλα μήνυμα για συγχαρητήρια… Με παραξένεψε αυτό γιατί όταν έναν άνθρωπο τον έχεις συγχαρεί και σε έχει υποδεχτεί με εγκαρδιότητα ως πρόεδρο του Σωματείου πως τα λες αυτά, δε μπορώ να καταλάβω ποιος του τα έγραψε αυτά…

Δε με πείραξε το μέτριος ηθοποιός, δεν κρατάω καμία κακία, ποτέ δεν έχω κρατήσει κακία. Εκείνο το βράδυ παρόλο που μένω μόνος μου ένιωσα ότι με έχει αγκαλιάσει όλη η Ελλάδα και πραγματικά σκέφτηκα τον Δημήτρη που ήταν μόνος του σε ένα κελί. Λυπάμαι πραγματικά που έφτασε σε αυτό το σημείο και που ο ίδιος άφησε τον εαυτό του να φτάσει εκεί»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved