YFSF: Κώστας Δόξας: Αφαιρείται η εμφάνισή του από το αυριανό μαγνητοσκοπημένο επεισόδιο
Media

YFSF: Κώστας Δόξας: Αφαιρείται η εμφάνισή του από το αυριανό μαγνητοσκοπημένο επεισόδιο

YFSF: Οριστικά εκτός είναι ο Κώστας Δόξας από το λαμπερό σόου του ΑΝΤ1 μετά τα όσα είδαν τα φώτα της δημοσιότητας για εκείνον και την πρώην σύζυγό του Μαρία Δεληθανάση

Μάλιστα οι άνθρωποι που εργάζονται για το συγκεκριμένο τηλεοπτικό πρότζεκτ, μετά την ανακοίνωση του καναλιού αλλά και του ίδιου του τραγουδιστή για τη λύση της συνεργασίας τους, αναγκάστηκαν να μπουν ξανά στο μοντάζ και να κόψουν τις σκηνές με τη συμμετοχή του Κώστα Δόξα στο δεύτερο επεισόδιο του σόου που προβάλλεται αύριο το βράδυ.

Ο Κώστας Δόξας, όπως ανέφερε στην ανακοίνωσή του, αποφάσισε να αποχωρήσει από την εκπομπή του Ant1 «YFSF» προκειμένου να επικεντρωθεί στην αποκατάσταση της αλήθειας.

«Αποσύρομαι από σεβασμό προς το κανάλι και τους εκλεκτούς συναδέλφους μου, τους οποίους δεν επιθυμώ να επηρεάσω αρνητικά. Ούτε, όμως κι εγώ θα είμαι στην ψυχολογική κατάσταση να αποδώσω όπως πρέπει ως καλλιτέχνης σε μια καθαρά ψυχαγωγική εκπομπή, ενώ αναφέρονται τα χείριστα ψεύδη εναντίον μου», ανέφερε μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Λίγο πριν, ο Ant1 είχε εκδώσει δική του ανακοίνωση στην οποία ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την αποχώρηση του Κώστα Δόξα από το «Your Face Sounds Familiar – All Star», για προσωπικούς λόγους.
Σας ενημερώνουμε ότι το επεισόδιο της Κυριακής, 7 Μαρτίου, είναι μαγνητοσκοπημένο».

Λίγο μετά τις εκατέρωθεν ανακοινώσεις, το κανάλι πήρε την απόφαση να κόψει και τις σκηνές της εμφάνισής του στο αυριανό επεισόδιο κατά το οποίο ο Κώστας Δόξας αλλά και του επόμενου που είναι επίσης μαγνητοσκοπημένο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved