MasterChef: Τα δάκρυα και τα «καρφιά» στην ψηφοφορία! Ποιος αποχωρεί;
Media

MasterChef: Τα δάκρυα και τα «καρφιά» στην ψηφοφορία! Ποιος αποχωρεί;

MasterChef:  Το πρωινό ξύπνημα βρίσκει κάποιους με δάκρυα στα μάτια, άλλους να έχουν καταλάβει τα λάθη τους και να έχουν αποδεχθεί την κατάσταση, στην οποία έχουν βρεθεί και άλλους με ένα παράπονο και μεγάλο θυμό, για το γεγονός πως είναι ανάμεσα στους υποψήφιους για αποχώρηση.

Μια σκέψη όμως κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας, είναι αρκετή για να γεννήσει την αμφιβολία ακόμα και στους ίδιους τους κριτές, για τα κίνητρα με τα οποία ψηφίζουν μερικά μέλη της ηττημένης ομάδας.

Άτοπες κατηγορίες και ψήφοι σε λάθος καρφιά, θα κάνουν κάποιον να κλάψει και άλλους να φωνάξουν για την αδικία, που συμβαίνει. Ένας εξώστης αρκετά ενεργός κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας. Και μια κάρτα ασυλίας, που όλοι περιμένουν να δουν αν θα χρησιμοποιηθεί.

Το «κρυφτό» με δήθεν ευγενικές πράξεις, έχει τελειώσει, όπως κάποιοι φωνάζουν. Η ιστορία του διαγωνισμού έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν πως εκείνος που περνά μέσα από τη δοκιμασία αποχώρησης βγαίνει πάντα πιο δυνατός!

Guest chef, στη δοκιμασία αποχώρησης, ο Γιάννης Σκοτίδας.

Η κατάληξη όμως για κάποιον άλλον, δεν είναι και τόσο ευχάριστη. Το όνειρο να παραμείνει στον διαγωνισμό τελειώνει κάπου εδώ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved