Ξέσπασε η Γερμανού κατά  της Δάρρα: «Είναι η ακραία και ντροπιαστική αντίληψη»
Media

Ξέσπασε η Γερμανού κατά της Δάρρα: «Είναι η ακραία και ντροπιαστική αντίληψη»

Χαμός στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται με τις δηλώσεις της Δάρρα!

Η Ισαβέλλα Δάρρα μίλησε στην εφημερίδα On Time και στη Σάσα Σταμάτη για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις και τόνισε ότι για να γίνει κάτι, πρέπει να θέλουν και οι δυο.

Η Ισαβέλλα Δάρρα είπε: «Δεν μου έχει συμβεί γιατί δεν έχω δώσει χώρο ποτέ. Πώς να έρθει ο άλλος αν δεν έχει βρει χώρο να έρθει κοντά σου; Είναι ξεκάθαρα τα πράγματα. Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν σε όλους τους χώρους. Όμως, για να γίνει κάτι, πρέπει να θέλουν και οι δυο. Αν δεν δώσει χώρο κάποιος από τους δύο, δεν μπορεί ο άλλος να πλησιάσει, δεν θα βρει τρύπα».

Αυτές τις δηλώσεις της Ισαβέλλας σχολίασε η Ναταλία Γερμανού: «Όταν ο άλλος σε κακοποιεί και δεν ακούει το δικό σου “όχι” τότε τι κάνεις; Αυτό είναι το θέμα των ημερών κι αυτό πραγματεύεται όλο το κίνημα του #Metoo».

Και υπογράμμισε: «Δεν είναι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία που βγαίνει και λέει πρέπει να θέλει και ο άλλος για να συμβεί το κακό. Το έχουμε ξανακούσει πολλές φορές από άνδρες και γυναίκες».

Και κατέληξε: «Είναι η ακραία και κατά τη γνώμη μου ντροπιαστική αντίληψη τα ήθελε και τα έπαθε. Και ότι αν δεν αφήσεις χώρο στον άλλον δεν θα σου κάνει κακό. Δεν είναι έτσι τα πράγματα. Προσπαθήσαμε ώρα στο γραφείο να επικοινωνήσουμε μαζί της γιατί δεν θέλουμε να καταδικάζουμε κάποιον αν δεν του δώσουμε το δικαίωμα να εξηγήσει τα λεγόμενά του, αλλά το τηλέφωνό της ήταν μονίμως κλειστό ή δεν απαντούσε»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved