Άγριες Μέλισσες: «Η ζωή του Μιλτιάδη δεν θα είναι εύκολη»
Media

Άγριες Μέλισσες: «Η ζωή του Μιλτιάδη δεν θα είναι εύκολη»

Άγριες Μέλισσες: Πρωταγωνιστής της σειράς περνά σε αποκαλύψεις για τη νέα ζωή του Μιλτιάδη

Μπορεί να αποχώρησε νωρίς από την τηλεοπτική σειρά, ωστόσο σε αρκετά επεισόδια έρχεται ως ανάμνηση στο μυαλό του πατέρα του, Μιλτιάδη, ο οποίος πλέον είναι παντρεμένος με την Βιολέτα του. Ο Γιάννος από τις Άγριες Μέλισσες (Ιωάννης Αθανασόπουλος) μίλησε για την πετυχημένη σειρά του ANT1

Οι τηλεθεατές αγάπησαν ιδιαίτερα τον Γιάννο.

«Η αλήθεια είναι ότι εμφανίζεται σε κομβικά σημείο της σειράς. Νομίζω ότι έχει αγαπηθεί πολύ και μεγάλη μερίδα του κοινού έχει ταυτιστεί μαζί του γιο τον χαρακτήρα του. Οι άνθρωποι πολλές φορές υπερασπίζονται τους αδύναμους και ίσως γι' αυτό τον έχουν ξεχωρίσει. Είμαι πολύ τυχερός γιατί, παρόλο που οι σκηνές είναι μικρές, έχουν τόση ουσία που με κάνουν κι εμένα να προσπαθώ ακόμη περισσότερο να ανταποκριθώ στο μέγιστο γιο να παίξω σωστό τον ρόλο μου».

Σε αυτή την αποδοχή οφείλεται και η κατά διαστήματα επανεμφάνιση σας;

«Στην πρώτη σεζόν ήταν να παίξω για δέκα επεισόδια και έκανα αρκετά παραπάνω. Οι σεναριογράφοι και οι σκηνοθέτες κατάλαβαν την αποδοχή που έχει ο ρόλος, οπότε όταν μιλήσαμε τον Ιούνιο για τη δεύτερη χρονιά, μου είπαν ότι θέλουν να υπάρχει ο Γιάννος σε μια συγκεκριμένη συνθήκη. Σίγουρα στα επόμενα επεισόδιο ο ήρωας ουτός θα συνεχίσει να έχει εμπλοκή στη ζωή του Μιλτιάδη καθώς εμφανίζεται ως φάντασμα. Μεταφυσικό ίσως να ισχύει, αλλά ουσιαστικά ο Γιάννος αποτελεί τη σκέψη του πατέρα του. Είναι οι ενοχές που νιώθει, οι τύψεις για το ότι πρέπει να συνεχίσει τη ζωή του. Είναι μια φαντασία στο μυαλό του που τηλεοπτικά οπτικοποιείται».

Βέβαιο φέτος υπάρχουν αρκετοί που θέλουν να αφήσετε ήσυχο τον Μιλτιάδη προκειμένου όντως να συνεχίσει τη ζωή του.

«Ισχύει και μου λένε "άφησε τον ήσυχο" και τους λέω χαριτολογώντας "δεν θα το κάνω". Πέρυσι έλεγαν "τι καλό παιδί" και φέτος έχω καταφέρει με τη βοήθεια των δημιουργών να προσεγγίσω υποκριτικά τον Γιάννο όπως τον θέλουμε, να ακολουθεί τον Μιλτιάδη και να τον οδηγεί με τη σκέψη στη δικαίωση του. Ωστόσο αυτή η διαδικασία δεν είναι αρεστή στο κοινό. Βγαίνει αντιπαθητικός. Όπως έγινε στη σκηνή του γάμου. Όμως αυτοί οι ρόλοι έχουν μεγαλύτερο καλλιτεχνικό ενδιαφέρον».

Γιατί στη σκηνή του γάμου είπε στον πατέρα του «να το χαρείς όσο προλαβαίνεις γιατί τίποτα δεν κρατάει για πάντα. Μόνο ο θάνατος»;

«Δεν γνωρίζω η θα συμβεί. Ξέρω ότι σίγουρα είναι μια αλήθεια σε ό,τι αφορά τη ζωή του Μιλτιάδη, θεωρώ ότι δεν θα είναι εύκολη, θα έχει κάποιες όμορφες στιγμές αλλά θα υπάρχει τρικυμία στο μυαλό του. Όταν π Βιολέτα θελήσει να υιοθετήσει τον Ευτυχή, ο Γιάννος προβάλλει με το παράπονο ότι θα έχει ένα καινούριο παιδί και θα ξεχάσει τον ίδιο».

Υπάρχει περίπτωση ο Γιάννος να εμφανιστεί αργότερα και στους υπεύθυνους για τον θάνατο του και δεν έχουν τη συνείδηση τους καθαρή;

«Θα το ήθελα πολύ. Ο καημός μου είναι να εμφανιστεί και στην... από εκεί πλευρά, στον Μελέτη, τον Δούκα και τον Κωνσταντή. Πιστεύω ότι κάτι θα γίνει όταν φτάσει η στιγμή να αποκαλυφθεί η αλήθεια».

Θα γίνει σύντομα;

«Πιστεύω ότι αν η σειρά πάει για τρίτη σεζόν, στο τέλος της δεύτερης θα φανερωθούν όλα τα εγκλήματα».

Δηλαδή θα δικαιωθούν ο Μιλτιάδης αλλά και οι αδελφές Σταμίρη που πιστεύουν ακράδαντα ότι ο Δούκας, ο Μελέτης και ο Κωνσταντής σκότωσαν τον Γιάννο.

«Πρέπει να δικαιωθούν και κάποιοι να τιμωρηθούν. Φέτος η σειρά είναι πιο σκοτεινή και το κοινό θέλει να δει η δικαιοσύνη να λάμπει».

Πηγή: TV24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved