Ματθίλδη Μαγγίρα: Αυτοί είναι οι συμμετέχοντες που ξεχώρισε από το YFSF - All Star
Media

Ματθίλδη Μαγγίρα: Αυτοί είναι οι συμμετέχοντες που ξεχώρισε από το YFSF - All Star

Η Ματθίλδη Μαγγίρα από τα πρώτα επεισόδια του «Your Face Sounds Familiar» εντυπωσίασε, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά το ταλέντο της.

Η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία επέστρεψε στον φετινό all star κύκλο του σόου, μίλησε για τις προετοιμασίες, για όσα να περιμένουμε να δούμε από την ίδια, ενώ ανέφερε αν είχε προτάσεις για σειρές και εκπομπές το τελευταίο διάστημα.

Σε μία εποχή όπου οι ηθοποιοί και ο χώρος του θεάτρου πλήττονται, νιώθετε ότι τέτοιες προσπάθειες είναι διπλή ευτυχία;

Νιώθω ευλογημένη. Οι ηθοποιοί, τραγουδιστές, χορευτές, οι καλλιτέχνες που εκτίθενται άμεσα κι όχι έμμεσα, όπως ζωγράφοι, γλύπτες, ποιητές, συγγραφείς, έχουν πληγεί απόλυτα όχι μόνο οικονομικά αλλά και ψυχικά γιατί τους απαγορεύτηκε, μέσα από τη ζωντανή παράσταση, να επικοινωνούν συναισθηματικά με το κοινό που είναι και η ουσία της τέχνης για μένα, είναι η «θεία κοινωνία» μας.

Πώς κυλούν οι προετοιμασίες; Τι να περιμένουμε από εσάς σε αυτόν τον κύκλο του σόου;

Οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις, οπότε τρέχουμε για να αναπληρώσουμε τον χαμένο χρόνο, με αποτέλεσμα να μας δίνεται λιγότερος χρόνος για τον κάθε χαρακτήρα που καλούμαστε να ενσαρκώσουμε. Για μένα δεν είναι μεταμφίεση όπως στις Αποκριές, δεν το βλέπω έτσι, για μένα είναι βαθύτερο. Για να ενσαρκώσω, δηλαδή να δώσω το σαρκίο μου να κατοικηθεί πνευματικά ή ψυχικά από έναν άλλο άνθρωπο, είναι μια πολύ Βαθύτερη διαδικασία κι αν καταφέρω να σας δημιουργήσω την ψευδαίσθηση ότι βλέπετε το συγκεκριμένο πρόσωπο κι όχι εμένα, τότε είμαι ευτυχής. Αυτό ενέχει κάποια μαγεία που θεωρώ ότι η τέχνη οφείλει να έχει. θέλω λοιπόν ό,τι παρουσιάσω στο σόου να έχει αυτή τη Βάση και πραγματικά εύχομαι να τα καταφέρω γιατί αυτός είναι ο δικός μου στόχος.

Πώς είναι το κλίμα στα backstage: Ξανασυναντιέστε με αγαπημένα πρόσωπα...

Ναι και είμαστε μέχρι στιγμής με πυρετώδεις ρυθμούς, οπότε μας δένουν κοινά στοιχεία που έχουμε να παλέψουμε για να αντεπεξέλθουμε, λόγω χρονικής στενότητας αρχικά, οπότε αυτό όλο μας δένει πιο γρήγορα. Εκτιμώ καλλιτεχνικά τους συμπαίκτες μου και χαίρομαι που βιώνουμε αυτή τη σκηνική συνύπαρξη.

Ποιος είναι για εσάς μεγάλη έκπληξη;

Τα πιτσιρίκια του θιάσου, ο Ιαν Στρατής και η Τάνια Μπρεάζου, τους άλλους τους ήξερα και είχα δει δουλειά τους. Η Κατερίνα Στικούδη επίσης ήταν έκπληξη τότε που πρωτοεμφανίστηκε στο συγκεκριμένο σόου και όχι ριάλιτι, όπως το αποκαλούν πολλοί.

Βρίσκεστε, όμως, στην ίδια σκηνή κατά μία έννοια και με την αδερφή σας, Μπέττυ. Ηταν ένας ακόμη λόγος για να πείτε το «ναι»;

Οχι γιατί η Μπέττυ δέχτηκε μετά από μένα. Ηθελα να είναι η αδερφή μου, αλλά η απόφαση ήταν δική της και δεν ήθελα να την επηρεάσω, σε αυτά τα σόου χρειάζεται να το θέλεις πολύ για να αντέξεις τις πιέσεις.

Πώς βλέπετε, τη φετινή σεζόν, την ελληνική τηλεόραση; Υπάρχει πλουραλισμός, ριάλιτι, σειρές, σόου. Τι από όλα αυτά παρακολουθείτε;

Παρακολουθώ φανατικά δύο σειρές με πολύ καλή μυθοπλασία, λίγο, όχι φανατικά, το «Survivor», τσέκαρα και το «House of fame», αλλά δεν μπορώ να πω ότι με κρατάνε. Βρίσκω γενικά στα ριάλιτι το επίπεδο αρκετά χαμηλό και αυτό με τρομάζει.

Προτάσεις νια σειρές είχατε το τελευταίο διάστημα;

Είχα πέρυσι αλλά δεν δέχτηκα την πρόταση γιατί δεν ξετρελάθηκα με τον ρόλο, οπότε δεν ήθελα να κάνω κάτι διεκπεραιωτικά, με ενδιαφέρει πάντα να δημιουργώ. Αν δεν μου βγαίνει αυτή η συνθήκη, προτιμώ να μην το κάνω.

Για εκπομπές ή άλλα σόου; Τι θα σας ενδιέφερε να κάνετε;

Θα με ενδιέφερε κάποια στιγμή να έχω το δικό μου σόου, με την προσωπική μου σφραγίδα, με ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις, διαφορετικές από τις συνηθισμένες, δημοσιογραφικές και με πολλή δημιουργικότητα, είπε στο TV Τύπος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved