Πρώην παίκτρια του My Style Rocks συγκλονίζει: «Θυμάμαι τις μέρες που έπεφταν τα μαλλιά της…»!
Media

Πρώην παίκτρια του My Style Rocks συγκλονίζει: «Θυμάμαι τις μέρες που έπεφταν τα μαλλιά της…»!

Πρώην παίκτρια του My Style Rocks μιλά για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της μητέρας της και συγκλονίζει…

Σε συνέντευξή της στον σταθμό, Alpha Κύπρου, η Τζώρτζια Παναγή την οποία γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την εκπομπή, Ξαναδέστε τους, που παρουσίαζε ο Νίκος Μουτσινάς και στη συνέχεια την είδαμε στο My Style Rocks μίλησε στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» και στην Χριστιάνα Αριστοτέλους για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της μητέρας της.

Η Τζώρτζια είπε: «Σε μια τρυφερή ηλικία των 15 ετών, το να δέχεσαι ένα τηλεφώνημα κι απλά να σου λένε «έχω καρκίνο του μαστού», καταλαβαίνεις… Ήταν σαν ένα παραμύθι που δεν θα είχε καλό τέλος. Είναι απίστευτο ότι με αυτό το τηλεφώνημα μπήκε μέσα μου το συναίσθημα της προστασίας…»!

Και πρόσθεσε: «Δεν με είδε ποτέ να κλαίω. Δεν με είδε ποτέ να στεναχωριέμαι και πολύ χαρακτηριστικά θυμάμαι τις ημέρες που έπεφταν τα μαλλιά της. Ήμουν δίπλα της και απλά να βλέπεις τη μητέρα σου, μία δυναμική γυναίκα, να κάνει στον νιπτήρα και να πέφτουν τα μαλλιά της. Και να τη βλέπεις… Ήταν πάρα πολύ δύσκολη στιγμή. Στην επέμβασή της μπορώ να σου πω ότι δεν είχα αγωνία… Ήταν η πίστη μου»!

Δείτε το βίντεο παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved