YFSF All Star: Αναβάλλεται το αυριανό γύρισμα! Πότε θα γίνει;
Media

YFSF All Star: Αναβάλλεται το αυριανό γύρισμα! Πότε θα γίνει;

YFSF All Star: Αναβάλλεται, σύμφωνα με πληροφορίες το γύρισμα του λαμπερού σόου που είχε οριστεί για αύριο, λόγω του πένθους του Ίαν Στρατή

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η παραγωγή του σόου μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1, αποφάσισε να αναβάλλει για λίγο το γύρισμα καθώς ο Ίαν Στρατής μόλις έχασε ένα πολύ αγαπημένο του πρόσωπο, τον πατέρα του.

Μετά τις απανωτές αναποδιές που έχουν συμβεί στο σόου, μία με τα κρούσματα κορονοϊού που καθυστέρησαν την πρεμιέρα του σόου, ύστερα με όλα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για την προσωπική ζωή του Κώστα Δόξα, ο οποίος δεν ανήκει πλέον στο δυναμικό του σόου, τώρα ήρθε και η σειρά μιας σοβαρής απώλειας για να δημιουργήσει και πάλι καθυστερήσεις στο συγκεκριμένο τηλεοπτικό πρότζεκτ.

Αύριο επρόκειτο να γίνει το γύρισμα για το επεισόδιο που προοριζόταν να προβληθεί στις 21 Μαρτίου, όμως αυτό δεν πρόκειται να γίνει αύριο.

Ακόμα είναι πολύ νωρίς να πει κανείς πότε ακριβώς θα οριστεί νέα ημερομηνία για το γύρισμα, όμως οι άνθρωποι της παραγωγής ελπίζουν πως αυτό θα γίνει μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε ώστε να υπάρχει η δυνατότητα να αντιμετωπιστούν τέτοιου είδους προβλήματα που προκύπτουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το επεισόδιο που πρόκειται να προβληθεί στις 14 Μαρτίου, την ερχόμενη Κυριακή δηλαδή, είναι ήδη έτοιμο και μονταρισμένο και μάλιστα... διπλά αφού λόγω των εξελίξεων με την υπόθεση Κώστα Δόξα, έπρεπε το συγκεκριμένο επεισόδιο να υποστεί και δεύτερο μοντάζ έτσι ώστε να "εξαφανιστεί" όπως και στο πρώτο, ο τραγουδιστής αφού πλέον δεν συμμετέχει στο σόου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved