Θοδωρής Μισόκαλος: Η throwback φώτο με την Ελένη που τη λατρέψαμε!
Media

Θοδωρής Μισόκαλος: Η throwback φώτο με την Ελένη που τη λατρέψαμε!

Ο Θοδωρής Μισόκαλος μετά από καιρό δημοσίευσε στο instagram μία εντυπωσιακή φωτογραφία με την αδερφή του, Ελένη Μενεγάκη!

H Ελένη και ο Θοδωρής έχουν τέλεια σχέση.

Η Ελένη Μενεγάκη άλλωστε έχει αποδείξει πως οι μεγάλες αδυναμίες της ζωής της είναι τα μέλη της οικογένειάς της.

Η παρουσιάστρια έχει τεράστια αδυναμία στον μονάκριβο αδερφό της και παρά τη μεγάλη διαφορά ηλικίας μεταξύ τους, είναι πολύ δεμένα αδέλφια. Ο ένας στηρίζει τον άλλο, μιλούν αρκετά μαζί και μοιράζονται τις σκέψεις τους και τους προβληματισμούς τους.

Τα δυο αδέρφια μεγαλώνουν και μεγαλώνει και η αγάπη τους. Ο Θοδωρής λατρεύει την αδερφή του και υπεραγαπά τα ανίψια του, ιδίως το πιο μεγάλο παιδί της παρουσιάστριας, τον Άγγελο με τον οποίο πριν την πανδημία έβγαιναν έξω, διασκέδαζαν παρέα και έχουν πάει ουκ ολίγες φορές μαζί διακοπές...

«Είναι φορές που η μεγάλη αδερφή βρίσκει καταφύγιο στην αγκαλιά του μικρού της αδερφού ! Αγάπη χωρίς όρια , αγάπη αληθινή!» είχε αναφέρει σε ένα σχόλιό της η Ελένη.

Ο Θοδωρής Μισόκαλος λοιπόν μετά από καιρό πόσταρε μία φωτογραφία με την αδερφή του από το παρελθόν. Είχε συνοδεύσει την αδερφή του στον γάμο του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη και σχολίασε "Memories"!

Δείτε την υπέροχη throwback φωτογραφία του με την Ελένη Μενεγάκη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved