Μουσικό Κουτί: Με εξομολογήσεις και μουσικές διαδρομές που δεν πρέπει να χάσεις
Media

Μουσικό Κουτί: Με εξομολογήσεις και μουσικές διαδρομές που δεν πρέπει να χάσεις

Τέσσερις εκλεκτοί καλεσμένοι «ανοίγουν» το «Μουσικό κουτί» της ΕΡΤ1, την Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021, στις 22:00 και δημιουργούν για τους φανατικούς φίλους της εκπομπής μια ξεχωριστή βραδιά.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη υποδέχονται τον συνθέτη, μουσικό και ηθοποιό Γιάννη Ζουγανέλη, τον συνθέτη Γιώργο Ανδρέου, την ερμηνεύτρια Κορίνα Λεγάκη, τον δεξιοτέχνη του μπουζουκιού Μανώλη Καραντίνη και η μια έκπληξη φέρνει την άλλη. Αρχή με Γιάννη Ζουγανέλη.

Ερμηνεύει «Το φλασάκι» που είχε γράψει ο αξέχαστος Σάκης Μπουλάς και είχε συνθέσει ο αγαπημένος Λαυρέντης Μαχαιρίτσας.

Τη σκυτάλη παίρνει ο Νίκος Πορτοκάλογλου με τη «Μικρή Πατρίδα» που έχει συνθέσει ο Γιώργος Ανδρέου, ο οποίος τον συνοδεύει στο πιάνο. Το υπέροχο τραγούδι ερμηνεύουν μαζί του η Κορίνα Λεγάκη, ο Γιάννης Ζουγανέλης και η Ρένα Μόρφη.

Ο Γιώργος Ανδρέου στο πιάνο, αλλά και ο Μανώλης Καραντίνης στο μπουζούκι δίνουν το στίγμα τους στο «Να μ΄ αγαπάς», που ερμηνεύει με πάθος η Κορίνα Λεγάκη. Η διασκευή της μεγάλης επιτυχίας της Ελένης Τσαλιγοπούλου είναι εξαιρετική. Μοναδικό και το σόλο του Μανώλη Καραντίνη.

Οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εδώ. Η βραδιά κρύβει απρόσμενες συναντήσεις, καθώς ο Γιώργος Ανδρέου «συναντά» την... Κική Δημουλά και ο Γιάννης Ζουγανέλης τον... Γιώργο Σουρή και τον Αλέκο Σακελλάριο!Ανατρεπτικό και το jukebox. Η εκρηκτική Shakira βρίσκει τον Γιώργο Ανδρέου στο «Despedida» με την Κορίνα Λεγάκη και ο «Πενηντάρης» του Γιώργου Ζαμπέτα γίνεται εξηντάρης για χάρη του Γιάννη Ζουγανέλη. Η μία και μοναδική μπάντα του «Μουσικού Κουτιού» διασκευάζει το πάντα συγκινητικό «Άνθρωποι μονάχοι» του Γιάννη Σπανού, «Το πρόβλημά μου είσαι εσύ» του Γιώργου Ανδρέου, που έχει γίνει επιτυχία με τη φωνή της Ελένης Τσαλιγοπούλου, το διαχρονικό «Πότε Βούδας, πότε Κούδας» του Μανώλη Ρασούλη και τη νοσταλγική «Μικρή πατρίδα» του Γιώργου Ανδρέου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved