Άγριες Μέλισσες: Δρόσω και Ασημίνα συμβιβάζονται - Ο Νικηφόρος δωροδοκεί τον Κωνσταντή
Media

Άγριες Μέλισσες: Δρόσω και Ασημίνα συμβιβάζονται - Ο Νικηφόρος δωροδοκεί τον Κωνσταντή

Άγριες Μέλισσες: O πόλεμος ανάμεσα στη Δρόσω και στην Ασημίνα είναι προ των πυλών. Αυτό που έφερε τη Δρόσω στα όρια της ήταν η απόφασή της αδελφής της και του Νικηφόρου να πάρουν το παιδί και να μετακομίσουν στο Παρίσι.

Η Δρόσω, έχοντας συμπαραστάτη τον Κωνσταντή, αφού κάνει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της Ασημίνας, αποφασίζει να ταξιδεύσει στη γαλλική πρωτεύουσα έπειτα από πρόταση του Κωνσταντή. Οι δυο τους ετοιμάζονται να αναχωρήσουν για το Παρίσι, ενώ όλο το χωριό είναι ακόμη σοκαρισμένο από τις αποκαλύψεις της Δρόσως για τον Σέργιο. Παράλληλα, ο έρωτας της Ασημίνας και του Νικηφόρου δείχνει να αναθερμαίνεται και οι δυο τους κάνουν μία νέο αρχή και δίνουν μία ευκαιρία στη σχέση τους. Την επόμενη μέρα, όμως και πάλι όλα ανατρέπονται.

Η Δρόσω και ο Κωνσταντής καταφτάνουν στο Παρίσι έτοιμοι να πολεμήσουν για τον Σέργιο και την επιστροφή του στην Ελλάδα. Η Ασημίνα και ο Νικηφόρος αρνούνται πεισματικά να υποχωρήσουν στις απαιτήσεις της Δρόσως, όμως εκείνη είναι αποφασισμένη να παίξει το τελευταίο της χαρτί. Ο Νικηφόρος νιώθει πως πια βρίσκονται σε αδιέξοδο και παίζει το δικό του τελευταίο χαρτί με μία πολύ δελεαστική πρόταση στον Κωνσταντή. Προτείνει στον αδελφό του να του παραχωρήσει την περιουσία που του αναλογεί και να γίνει εκείνος ο συνεχιστής του Δούκα με αντάλλαγμα να σταματήσει να βοηθάει τη Δρόσω.

Ο Νικηφόρος, όμως, δεν έχει καταλάβει πως ο αδελφός του έχει πια αλλάξει. Δεν θέλει να προδώσει τη Δρόσω και δεν αντιδρά θετικά στη δωροδοκία του Νικηφόρου. Από την άλλη, οι δύο αδελφές έχουν μια ειλικρινή συζήτηση και η Ασημίνα πρέπει να πάρει μία σημαντική απόφαση σε σχέση με το παιδί και την επιστροφή τους, ύστερα από όσα είπαν με τη Δρόσω. Πράγματι, οι δυο τους βρίσκουν μία συμβιβαστική λύση, καθώς η Ασημίνα δεν θέλει να χάσει τον Σέργιο. Η ίδια, μάλιστα, πείθει τη Δρόσω να φύγει από το Παρίσι, ενώ στη συνέχεια προσπαθεί να πείσει τον Νικηφόρο πως πρέπει να επιστρέψουν στο χωριό. Εκείνος, όμως, είναι ανένδοτος και αποφασισμένος να μείνουν με το παιδί στο Παρίσι. Η Δρόσω, σίγουρη πως η αδελφή της θα γυρίσει σύντομα πίσω, επιστρέφει με τον Κωνσταντή από το Παρίσι.

Ο θάνατος του Θέμελη προκαλεί θλίψη στη Δόμνα, αλλά προκαλεί και πολλά ερωτήματα στον Μελέτη. Ο τελευταίος, όταν αποδεικνύεται από την Αστυνομία πως ο Θέμελης δολοφονήθηκε, στρέφει τις υποψίες του στον Δούκα. Έτσι, μυστικά απ' όλους, αρχίζει μια έρευνα για να συνδέσει τον Δούκα με τον φόνο του πατέρα του. Όμως η Δόμνα δηλώνει πως γνωρίζει ήδη τον πραγματικό ένοχο και η κατάσταση περιπλέκεται επικίνδυνα για όλους. Η κοπέλα βρίσκει ένα απειλητικό σημείωμα εναντίον του Θέμελη στα πράγματα του. Αμέσως ενημερώνει τόσο τον Μελέτη όσο και την Ανέτ, η οποία αναστατώνεται.

Όσο οι μέρες περνούν, ο Μελέτης συνεχίζει να ερευνά την εμπλοκή του Δούκα στη δολοφονία του πατέρα του και η Ανέτ βασανίζεται από ενοχές. Η γυναίκα συνεχίζει να καλύπτει το έγκλημα του Δούκα, αλλά η συνείδηση της δεν την αφήνει να ηρεμήσει. Δεν αντέχει να λέει ψέματα στον γιο της, αλλά από την άλλη ξέρει πως δεν μπορεί να καταδώσει τον αδελφό της. Παράλληλα, ο Μελέτης ανησυχεί με την εμπλοκή δύο αντρών στην υπόθεση δολοφονίας του Θέμελη. Αποκαλύπτει την αλήθεια για τις επαγγελματικές σχέσεις τους στην Ανέτ, που βλέπει την κατάσταση να περιπλέκεται. Τις επόμενες μέρες, όμως, ο Σπανός, μετά τη σχετική έρευνα, καλεί τον Μελέτη και τον Κωνσταντή για ανάκριση και η Ανέτ πανικοβάλλεται, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved