Ήλιος: Συνταρακτικές εξελίξεις - Η Διώνη κάνει απόπειρα αυτοκτονίας
Media

Ήλιος: Συνταρακτικές εξελίξεις - Η Διώνη κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Ήλιος: Ο Φίλιππος διαλύεται και μαθαίνει πως ο Μενέλαος είναι πατέρας του.

O Φίλιππος είναι ένας από τους τραγικούς ήρωες της σειράς, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν έρθει τα πάνω κάτω στη ζωή του. Σημαντικό ρόλο σε όλα αυτά έχει η μητέρα του, π Αλεξάνδρα, η οποία θέλοντας να τον προστατεύει από διάφορες καταστάσεις θεωρεί πως είναι καλύτερο να του κρατά μυστικά που αφορούν τη ζωή του. Όμως, όταν αυτά αποκαλύπτονται, έρχονται τα πάνω κάτω... Μάλιστα, όταν εκείνη μαθαίνει πως ο Φίλιππος και η Διώνη είναι ξανά μαζί, ταράζεται και ψάχνει να βρει έναν τρόπο για να τους χωρίσει.

Κι ενώ το ζευγάρι εξακολουθεί να περνάει άμορφες στιγμές, πολύ σύντομα όλα αλλάζουν! Μια μέρα, η Διώνη ψάχνοντας αποδείξεις για την ενοχή του πατέρα της, ανακαλύπτει το μεγαλύτερο μυστικό του άντρα και καταρρέει. Αυτό δεν είναι άλλο από το ότι ο Φίλιππος είναι γιος του. Η ίδια δεν μπορεί να πιστέψει πως τόσο καιρό είναι ερωτευμένη με τον αδελφό της και έρχεται αντιμέτωπη με τον χειρότερο εφιάλτη της. Μη μπορώντας να διαχειριστεί αυτή την κατάσταση, αποφασίζει να δώσει τέλος στη ζωή της. Η Διώνη κάνει απόπειρα αυτοκτονίας και βρίσκεται λιπόθυμη στο σπίτι. Ξαφνικά, εισβάλλει μέσα ο Φίλιππος, ο οποίος βλέποντας την αγαπημένη του σε αυτή την κατάσταση σαστίζει.

Προσπαθεί να τη συνεφέρει, αλλά μάταια. Έτσι, δίχως να χάνει χρόνο, τη μεταφέρει στο νοσοκομείο. Οι ώρες περνούν και οι γιατροί καταφέρνουν και σώζουν την κοπέλα. Όμως, όταν εκείνη συνέρχεται, είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Ο Φίλιππος την επισκέπτεται στο δωμάτιο που νοσηλεύεται, αλλά η Διώνη του ανακοινώνει πως θέλει να χωρίσουν και τον διώχνει. Εκείνος βρίσκεται σε απόγνωση και προσπαθεί να καταλάβει τι έχει συμβεί και η αγαπημένη του προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή της και του ζήτησε να χωρίσουν. Έτσι, πηγαίνει στην Αλεξάνδρα και απαιτεί να του αποκαλύψει όσα ξέρει για τον Μενέλαο. Φυσικά, εκείνη δεν του λέει πως στο παρελθόν υπήρξε παντρεμένη μαζί του, αλλά και ότι είναι ο πατέρας του. Παράλληλα, ο Μενέλαος βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς θεωρεί πως είναι θέμα χρόνου να συλληφθεί και έτσι αποφασίζει να φύγει από τη χώρα.

Λίγο μετά, πηγαίνει στο νοσοκομείο για να αποχαιρετήσει την κόρη του. Εκείνη τη στιγμή, όμως, φτάνει στο νοσοκομείο και ο Φίλιππος, ο οποίος ζητάει από τον επιχειρηματία να μιλήσουν. Μην έχοντας άλλη επιλογή, εκείνος δέχεται και έτσι οδηγούνται στο σπίτι του Βενεκίδη. Εκεί ο Μενέλαος βρίσκει το θάρρος και αποκαλύπτει στον Φίλιππο πως είναι ο πατέρας του! Η είδηση αυτή σοκάρει τον άντρα, ο οποίος δεν μπορεί να πιστέψει όσα ακούει. Τότε ο Μενέλαος απαιτεί να φωνάξει την Αλεξάνδρα στο σπίτι ώστε να βρίσκεται μπροστά σε αυτή τη συζήτηση. Όπως και γίνεται. Στο μεταξύ, η Αστυνομία αναζητά τον Μενέλαο για να τον συλλάβει και εκείνος εξιστορεί στον γιο του όσα συνέβησαν αυτά τα χρόνια.

Όμως η Αλεξάνδρα αντιδρά και έρχεται σε σύγκρουση μαζί του. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Δημήτρης είναι βέβαιος πως ο Φίλιππος κρύβει τον Μενέλαο στο σπίτι του και πηγαίνει αμέσως εκεί. Προσπαθώντας όμως να μπει μέσα, ακούει έναν πυροβολισμό και σοκάρεται. Την ίδια στιγμή, ο Φίλιππος αδυνατεί να αντιμετωπίσει την αλήθεια και βγαίνει εκτός εαυτού. Επιτίθεται στη μητέρα του κατηγορώντας την πως του έκρυψε την αλήθεια. Ωστόσο, εκείνη για να του αποδείξει πόσο αγαπάει την οικογένεια της του αποκαλύπτει ακόμη μία σοκαριστική αλήθεια. Όλα αυτά γονατίζουν συναισθηματικό τον Φίλιππο. Η ζωή του διαλύεται μιας και συνειδητοποιεί πως τόσα χρόνια εξαιτίας της μητέρας του ζούσε σε ένα ψέμα, σύμφωνα με το My Tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved