Έλα στη θέση μου: Η Κέντρα προσπαθεί να μείνει έγκυος κρυφά από τον Αχιλλέα
Media

Έλα στη θέση μου: Η Κέντρα προσπαθεί να μείνει έγκυος κρυφά από τον Αχιλλέα

Έλα στη θέση μου: Στην καθημερινή κωμωδία του ΑLΡΗΑ, ένα από τα πρόσωπα που μας έχουν απασχολήσει με διάφορους τρόπους είναι η Κέντρα Θεοχάρους.

Εκείνη, από τη στιγμή που αντιλήφθηκε ότι δεν έχει χαθεί το πάθος ανάμεσα στον Αχιλλέα και στην πρώην σύζυγο του, τη Ρενάτα, είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να τους κρατήσει μακριά. Κάθε προσπάθεια της, όμως, πέφτει στο κενό. Το μόνο που της έχει απομείνει είναι να εκμεταλλευτεί προς όφελος της την αμνησία που έπαθε μετά το ατύχημα με τη φράουλα.

Έτσι, όπως βλέπουμε ήδη στα επεισόδια της σειράς και στη συνέχεια θα γίνει ακόμη πιο έντονο, η Κέντρα συνεχίζει να παριστάνει ότι δεν θυμάται πολλά πράγματα από το παρελθόν. Γι αυτόν τον λόγο προχωρά ακάθεκτη τις προετοιμασίες του θρησκευτικού γάμου που πρόκειται να κάνει με τον Αχιλλέα, ενώ ζητάει από τη Ρενάτα να γίνει κουμπάρα τους. Γεγονός που προκαλεί την οργή του άντρα, ο οποίος της λέει σε έντονο τόνο να σταματήσει να παίζει θέατρο. Όμως εκείνη προσποιείται πως δεν καταλαβαίνει τι εννοεί ο αγαπημένος της Λίγη ώρα μετά, η Κέντρα βρίσκεται μπροστά σε μία συζήτηση της Σύλβιας και του Ζούβα, οι οποίοι ετοιμάζονται να γιορτάσουν ένα ευχάριστο γεγονός.

Αυτό έχει να κάνει με την εξωσωματική της Φλωρέτας, που προχωρά κανονικά. Τότε η πρώτη ζητάει να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες γι αυτή την ενέργεια και πληροφορείται από τη Σύλβια κάτι που αγνοούσε μέχρι τώρα. Δηλαδή ότι ο Πανικός Σοφοκλέους είχε την ιδέα όλοι οι άντρες της οικογένειας να καταθέσουν το σπέρμα τους σε μια τράπεζα μακροπρόθεσμης αποθήκευσης, καθώς ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί από τη μια στιγμή στην άλλη.

Όταν η Κέντρα μαθαίνει αυτή την πληροφορία, χωρίς να χάνει άλλο χρόνο, καταστρώνει τα δικά της μυστικά σχέδια. Η ίδια, πεπεισμένη ότι κάτι παρεμφερές πρέπει να έχει κάνει και ο Αχιλλέας, πριν αποκαλυφθεί ότι δεν είναι Σοφοκλέους, ψάχνει σε όλο το σπίτι να βρει κάποιο στοιχείο. Κάτι που θα τη βοηθήσει να μάθει περισσότερες πληροφορίες για το πού βρίσκεται η κλινική που πήγε ο Αχιλλέας.

Σκοπός της, είναι να πάει αμέσως εκεί και να ξεκινήσει τις προσπάθειες να μείνει έγκυος κρυφά από τον άντρα. Λίγες μέρες μετά, τα καταφέρνει και αρχίζει να οργανώνει το πως θα μείνει έγκυος. Στο μεταξύ, ο τελευταίος υποψιάζεται ότι η γυναίκα του κάτι σκαρώνει, και προσπαθεί να βρεθεί ένα βήμα μπροστά για να προλάβει οποιαδήποτε ενέργεια της που έχει σκοπό να επιφέρει δραματικές συνέπειες σε εκείνον και στη Ρενάτα, σύμφωνα με το My Tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved