Media

Έξαψη: Η Κλαίρη αποβάλλει και αντιμετωπίζει την μητέρα της Αγάπης

Έξαψη: H ζωή της Κλαίρης από τη στιγμή που γνώρισε τον Αλέξανδρο άλλαξε για πάντα.

Παρά τις δυσκολίες και τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν, καταφέρνουν να είναι πάλι μαζί. Ωστόσο, στα επόμενα επεισόδια, ακόμη μία τραγική εξέλιξη δοκιμάζει τη σχέση τους και προκαλεί πόνο στην κοπέλα. Η Κλαίρη έρχεται συνεχώς αντιμέτωπη με άσχημα νέα, μέχρι τη στιγμή που μαθαί­νει πως είναι έγκυος από τον Αλέξανδρο.

Η κοπέλα, αν και στην · αρχή σκέφτεται πως δεν μπορεί να συνεχίσει αυτή την κύηση, αλ­λάζει γνώμη μιας και πάντα ήταν το όνειρο της να κάνει το δικό της μωρό. Η ίδια ανακοινώνει τα νέα και στον Αλέξανδρο, ενώ έχοντας πάντα μαζί της την Αγάπη κάνει όνειρα για το μέλλον.

Όμως, η ζωή δεν της φέρνει τα πράγματα όπως τα θέλει. Τις επόμενες μέρες,- η Κλαίρη χάνει το παιδί που κυοφορεί και η θλίψη της είναι μεγάλη. Αυτή η εξέλιξη επηρεάζει άμεσα και τη σχέση της με τον Αλέξανδρο και η κατάσταση ανάμεσα τους είναι τεταμέ­νη.

Ωστόσο, εκείνος στέκεται στο πλευρό της και μαζί προσπαθούν να ανα­κάμψουν, μετά τις τελευταίες αναποδιές. Όσο, όμως, το ζευγάρι προσπαθεί να ξεπεράσει την αποβολή της Κλαίρης, η Μαργαρίτα Σταθάκου εμφανίζεται στο παντοπωλείο της για να ταράξει κι άλλο τη ζωή της.

Η Μαργαρίτα είναι π μητέρα της μικρής Αγάπης και, για πρώτη φορά, η Κλαίρη έρχεται αντιμέτω­πη μαζί της, ενώ φοβάται μήπως ήρθε για να τη διεκδικήσει, σύμφωνα με το περιοδικό My tv.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved