Survivor: Το κορίτσι του Ταβλαδάκη ανέβασε την πιο τρυφερή ανάρτηση για τον παίκτη των Μπλε
Media

Survivor: Το κορίτσι του Ταβλαδάκη ανέβασε την πιο τρυφερή ανάρτηση για τον παίκτη των Μπλε

Survivor: Η σύντροφος του Γιώργου Ταβλαδάκη είναι μία κούκλα και στέκεται στο πλευρό του ακόμα και τώρα που βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο. 

Ο Γιώργος από χθες είναι υποψήφιος προς αποχώρηση μαζί με τον Νίκο Μπάρτζη και τη Μαριάνθη Κάσδαγλη μετά από απόφαση της Άννα Μαρίας η οποία είχε κερδίσει την ατομική ασυλία να τον υποδείξει.

Ο γνωστός pr man ο οποίος έχει αποδείξει από τότε που μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης πως είναι πολύ δυνατός παίκτης και άξιος σε κάθε στίβο αγώνα, καταφέρνοντας πολύ συχνά να φέρει πόντους στην ομάδα των Μπλε, έδειξε να εκνευρίζεται με μία τέτοια κίνηση της συμπαίκτριάς του καθώς λίγο πριν, στον αγώνα της δεύτερης ασυλίας της εβδομάδας είχε κερδίσει τους αντιπάλους του και είχε συνυσφέρει στη νίκη των Μπλε.

Όταν λοιπόν άκουσε την Άννα Μαρία στο Συμβούλιο να λέει πως αρχικά είχε σκεφτεί να υποδείξει για υποψήφιο τον Πάνο Καλλίδη αλλά τελικά κατέληξε στον Γιώργο Ταβλαδάκη, εκείνος δεν έκρυψε την ενόχλησή του τονίζοντας πως θέλει να παραμείνει στο παιχνίδι καθώς έχει ακόμα πολλά να δώσει.

Φυσικά σε κάθε απόφασή του έχει την αμέριστη υποστήριξη της συντρόφου του, της κούκλας Σπυριδούλας Ανδριώτη η οποία ασχολείται με τον χώρο των κοσμημάτων.

Η Σπυριδούλα μάλιστα ανέβασε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία τους σχολιάζοντας: "Μου λείπεις" σε... άπταιστα αγγλικά.

Δείτε φωτογραφίες τους αλλά και την τελευταία ανάρτηση εκείνης, παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved