Elif: Απρόσμενες εξελίξεις - Η Μελέκ στο νοσοκομείο με νευρικό κλονισμό
Media

Elif: Απρόσμενες εξελίξεις - Η Μελέκ στο νοσοκομείο με νευρικό κλονισμό

Elif: H Τουλάι και ο Βεϊσέλ, από τη στιγμή που βρήκαν ξανά τη Μελέκ, είναι αποφασισμένοι να την κάνουν να θυμηθεί τι συνέβη μετά το σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη και αν ξέρει πού είναι η Ελίφ.

Ωστόσο, εκείνη συνεχίζει να έχει αμνησία. Η Τουλάι δεν το βάζει κάτω και προσπαθεί να θυμίσει στη Μελέκ το παρελθόν της, όμως έχει αντίθετα αποτελέσματα. Η Μελέκ παθαίνει νευρικό κλονισμό με όσα της λέει το ζευγάρι. Κανείς δεν μπορεί να την ηρεμήσει και φοβούνται για την υγεία της.

Έτσι, αποφασίζουν να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Στο ίδιο νοσοκομείο βρίσκεται και η Ματσιντέ, η υγεία της οποίας έχει επιδεινωθεί. Η Μελέκ αρχικά πιστεύει πως θα πάνε να βρουν την κόρη της και απογοητεύεται όταν την πηγαίνουν στο νοσοκομείο. Οι γιατροί της χορηγούν αμέσως ηρεμιστικό, αλλά μέχρι να επιδράσει στον οργανισμό της η Μελέκ το σκάει και περιφέρεται στους διαδρόμους. Προκειμένου να μην τη βρουν, μπαίνει τυχαία στο δωμάτιο της Ματσιντέ, η οποία βλέπει μια γυναίκα, αλλά είναι πολύ ζαλισμένη. Εν τω μεταξύ, η Ελίφ φτάνει στο νοσοκομείο με τον Κερέμ, αλλά τους λένε πως δεν είναι καλή ώρα για να δουν τη Ματσιντέ.

Η μικρή προσπαθεί να μπει κρυφά στο δωμάτιο της ηλικιωμένης, την ώρα που είναι μέσα και η Μελέκ, αλλά η Βιλντάν τη βλέπει, τη μαλώνει και τπν απομακρύνει. Παράλληλα, η Ματσιντέ ζητάει νερό και η Μελέκ θέλει να τη βοηθήσει, ενώ της κρατάει το χέρι. Όμως δεν καταφέρνει να την αναγνωρίσει, καθώς δεν είχε δει ποτέ το πρόσωπο της γυναίκας του Πουσούφ. Λίγο μετά, η Μελέκ βγαίνει από το δωμάτιο χωρίς να την αντιληφθεί κανείς και το σκάει από το νοσοκομείο.

Η ίδια περιπλανιέται ξανά στους δρόμους σαν χαμένη. Δεν μπορεί να θυμηθεί τίποτε από το παρελθόν και χρειάζεται ψυχολογική στήριξη. Η Τουλάι και ο Βεϊσέλ την αναζητούν παντού και όταν την εντοπίζουν τη διαβεβαιώνουν πως δεν θα την πάνε ξανά στο νοσοκομείο, αρκεί να τους ακολουθήσει στο σπίτι τους. Όταν επιστρέφουν εκεί, της δείχνουν φωτογραφίες από τους αγαπημένους της και η Μελέκ δείχνει να αντιδρά στη φωτογραφία της Ελίφ.

Ακόμη, ο Βεϊσέλ της διαβάζει το γράμμα που έστειλε ο Σελίμ από τις ΗΠΑ και εκείνη για πρώτη φορά μοιάζει να ηρεμεί. Ο Βεϊσέλ και η Τουλάι θέλουν να τη βοηθήσουν να συγκροτήσει και πάλι το μυαλό της για να μη χρειαστεί να νοσηλευτεί ξανά σε νοσοκομείο, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved