Άγριες μέλισσες: Ο Δούκας δηλητηριάζει τον Θέμελη και τον σκοτώνει
Media

Άγριες μέλισσες: Ο Δούκας δηλητηριάζει τον Θέμελη και τον σκοτώνει

Άγριες μέλισσες: Η δίκη της Ελένης εναντίον του Βόσκαρη ξεκινάει με πολλές μαρτυρίες και καταθέσεις. 

Ο Βόσκαρης συνεχίζει να χρησιμοποιεί δόλια κόλπα για να κερδίσει τις εντυπώσεις, αλλά ο Σαράφης κάνει τα πάντα για να αποκρούσει τα λεγόμενα του. Την ίδια ώρα, η Δράσω αποφασίζει να προχωρήσει σε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της Ασημίνας και του Νικηφόρου, οι οποίοι μαζί με το παιδί προσπαθούν να κάνουν μια νέα αρχή στο Παρίσι. Ωστόσο, οι δυο τους δεν είναι σίγουροι πως ο Σέργιος είναι έτοιμος να μείνει μόνιμα σε μια ξένη χώρα μακριά απ' τους δικούς του. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Θέμελης είναι εξαφανισμένος και η Δόμνα ψάχνει τον πάτερα της. Η αλήθεια είναι πως ο Δούκας πήρε την εκδίκηση του για τον βιασμό της Ανέτ και τον σκότωσε δηλητηριάζοντας τον και τώρα ο ίδιος προσπαθεί να μην τραβήξει τα βλέμματα πάνω του.

Η Δόμνα απευθύνεται στην Αστυνομία και έπειτα από πολλές έρευνες ο Θέμελής εντοπίζεται νεκρός. Η είδηση του θανάτου του προκαλεί θλίψη και πόνο στη Δόμνα, ενώ δημιουργεί και πολλά ερωτήματα. Ι λίστα, η κοπέλα είναι βέβαιη πως πρόκειται για δολοφονία και ζητά; περαιτέρω εξετάσεις. Παράλληλα, η Βιολέτα και ο Μιλτιάδης μαθό-νουν την απόφαση της Γερμένη για το αίτημα υιοθεσίας του Ευτύχη και ο μικρός στο άκουσμα της απόφασής το σκάει. Από την αλλά, η Ασημίνα πληροφορείται πως η Δράσω προχωράει δικαστικά, αλλά επιμένει στην απόφαση της. Οι δύο αδελφές είναι έτοιμες να δώσουν η καθεμία τη μάχη της για το παιδί, ενώ η Ελένη είναι στη μέση και προσπαθεί μάταια να τις συνεφέρει.

Η δίκη εναντίον του Βόσκαρη συνεχίζεται με τις μαρτυρίες του Λάμπρου και της Σοφούλας, η οποία αρχίζει να βλέπει το άλλο πρόσωπο του άντρα της. Την επόμενη μέ­ρα, όμως, μία σύλληψη τα αλλάζει όλα. Η Χατζίδου βρί­σκεται ξανά στα χέρια της Αστυνομίας και η Ελένη είναι σίγουρη πως ο Βόσκαρης θα χρησιμοποιήσει τη μαρτυ­ρία της προς όφελος του. Την ίδια ώρα, ο Δούκας συ­μπαραστέκεται στη Δόμνα, που φιλοξενείται στο σπίτι των Σεβαστών, αλλά η Μυρσίνη έχει αρχίσει να υποψιά­ζεται πως κάτι συμβαίνει.

Εκείνος κάνει τα πάντα προκει­μένου να καλύψει τα ίχνη του και να δημιουργήσει άλλο­θι, αλλά ο Μελέτης πληροφορείται πως ο Δούκας γνώ­ριζε ποιος πραγματικά ήταν ο Θέμελης. Εν τω μεταξύ, η Ουρανία μαθαίνει πως ο Σέργιος είναι παιδί της Δρόσως και νιώθει ενοχές που δεν βοήθησε την Ασημίνα όταν το χρειαζόταν. Ταυτόχρονα, ο Φανούρης και η Ρίζω βρίσκο­νται μπροστά στη Δράσω, η οποία σκοπεύει να τους ρί­ξει στη μάχη για την αναγνώριση της ως βιολογική μητέ­ρα του παιδιού. Ωστόσο, καταφέρνει μόνο να τους διχάσει και δεν είναι σίγουροι αν πρέπει να σταθούν στο πλευρό της ή όχι σε αυτή τη μάχη εναντίον της αδελφής της. Πα­ράλληλα, η δίκη του Βόσκαρη συνεχίζεται με την κατάθε­ση της Χατζίδου και η Ελένη πιστεύει πως θα υπερισχύ­σει ακόμη μία φορά το μίσος της για εκείνη και δεν θα δώσει τις πράξεις του Βόσκαρη.

Ο Δούκας αναγκάζεται να αποκαλύψει στην Ανέτ το θανάσιμο μυστικό του για τον Σωκράτη, ζητώντας τη βοήθεια της. Την ίδια ώρα, ο Μελέτης, η Μυρσίνη, αλλά και η Αστυνομία ρίχνουν πάνω του τα φώτα για τη σχέση του με τον Σωκράτη. Εν τω μεταξύ, ο Νικηφόρος και η Ασημίνα συνεχίζουν την προσπάθεια μιας ανέμελης ζωής στο Παρίσι, μέχρι που βρίσκονται αντιμέτωποι με μία δυσάρεστη είδηση. Η Δρόσω, συνεχίζοντας την αυτοκαταστροφική συμπεριφορά της, ρίχνει μία «βόμβα» στο βιαστική λύση με τη Δρόσω, ενώ την ίδια στιγμή στο Διαφάνι προσπαθούν να πείσουν τη Δρόσω να μην τραβήξει το σκοινί. Καμία, όμως, από τις δύο πλευρές δεν φαίνεται να υποχωρεί και ο Κωνσταντής της προτείνει μία παράτολμη λύση. Εν τω μεταξύ, η Ελένη και ο Λάμπρος φαίνονται απογοητευμένοι από την έκβαση της δίκης, μέχρι που ο Σαράφης αναπτερώνει τις ελπίδες τους, καθώς η εμφάνιση ενός αναπάντεχου μάρτυρα μπορεί ν' αλλάξει τα δεδομένα...

χωριό και τους αποκαλύπτει πως εκείνη είναι η βιολογική μητέρα του Σέργιου. Οι ώρες περνούν και π Δόμνα βρίσκεται απέναντι από μία αποκάλυψη που θα τη συγκλονίσει. Η Αστυνομία την ενημερώνει πως ο θάνατος του πατέρα της ήταν δολοφονία και πως κάποιος τον δηλητηρίασε. Η ίδια εκμυστηρεύεται στον Μελέτη τα συμπεράσματα της Αστυνομίας, με τις υποψίες του Μελέτη να πέφτουν πάνω στον Δούκα. Στο Παρίσι, η Ζορζέτ προσπαθεί να πείσει τον Νικηφόρο να βρουν μία συμβιβαστική λύση με τη Δρόσω, ενώ την ίδια στιγμή στο Διαφάνι προσπαθούν να πείσουν τη Δρόσω να μην τραβήξει το σκοινί. Καμία, όμως, από τις δύο πλευρές δεν φαίνεται να υποχωρεί και ο Κωνσταντής της προτείνει μία παράτολμη λύση. Εν τω μεταξύ, η Ελένη και ο Λάμπρος φαίνονται απογοητευμένοι από την έκβαση της δίκης, μέχρι που ο Σαρόφης αναπτερώνει τις ελπίδες τους, καθώς η εμφάνιση ενός αναπάντεχου μάρτυρα μπορεί ν' αλλάξει τα δεδομένα, σύμφωνα με το My Tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved