«Ήλιος»: Αλεξάνδρα Ταβουλάρη: «Μου αρέσει που η Διώνη είναι δυναμική και έχει όνειρα»
Media

«Ήλιος»: Αλεξάνδρα Ταβουλάρη: «Μου αρέσει που η Διώνη είναι δυναμική και έχει όνειρα»

«Ήλιος»: Η ευγένεια και η θετική της διάθεση κάνουν την Αλεξάνδρα Ταβουλάρη ξεχωριστή. Ο επαγγελματισμός της και το ταλέντο της την κατατάσσουν στη νέα γενιά ηθοποιών που ξεχωρίζουν.

Πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Ήλιος» υποδυόμενη τη Διώνη, μια γυναίκα που επιζητεί την αγάπη αλλά ο δρόμος προς την ευτυχία δεν είναι στρωμένος ροδοπέταλα, με κύριο υπαίτιο τον πατέρα της.

Μετά τη «Γυναίκα χωρίς όνομα» συνεργάζεστε και πάλι με τη Μαρία Γεωργιάδου και τη Βίκυ Μανώλη. Νιώθετε μια επιπλέον ασφάλεια;

«Σίγουρα είναι ένα ασφαλές περιβάλλον για εμένα. Εχουμε πολύ καλές σχέσεις και τις εμπιστεύομαι ανεπιφύλακτα».

Γνωρίζετε πλέον τους κώδικές σας.

«Όντως υπάρχουν κώδικες επικοινωνίας και καταλαβαινόμαστε γρήγορα. Νιώθω πολύ άνετα. Σαν να συνεχίζω από εκεί που είχαμε σταματήσει».

Σε μια δύσκολη χρονιά για τον καλλιτεχνικό χώρο, με τα θέατρα κλειστά, ήρθε ο ρόλος της Διώνης. Φαντάζομαι είναι μια ωραία συγκυρία.

«Πράγματι, γιατί η απραγία δεν είναι ό,τι καλύτερο. Με βοηθάει να βγαίνω από το σπίτι καθώς με το μωρό και χωρίς δουλειά ήμουν συνεχώς στον ίδιο χώρο. Το είδα και σαν μια ευκαιρία απόδρασης».

Πείτε μου για την ηρωίδα σας, τη Διώνη. Αρχικά φαινόταν απόμακρη και ταγμένη στη δουλειά. Έχει όμως ευαισθησίες.

«Έχει αρκετές ευαισθησίες και είναι ένας νορμάλ άνθρωπος ο οποίος έχει μεγαλώσει σε ένα στείρο περιβάλλον με τα… κουτάκια της. Τα πάει πολύ καλά με την οργάνωση κι αυτό την έχει κάνει μια πολύ καλή επαγγελματία. Ωστόσο δεν παύει να υπάρχει μέσα της το συναίσθημα της αγάπης και η χαρά της εξερεύνησης».

Ποια είναι τα συστατικά που σας ιντριγκάρουν στον ρόλο σας;

«Μου αρέσει που η Διώνη είναι δυναμική και έχει όνειρα, θα μπορούσε να ήταν κορίτσι της διπλανής πόρτας αλλά έχει μεγαλώσει σε γυάλα κι έχει πάρει το καλούπι που της έχει δώσει ο πατέρας της. Με ιντριγκάρει το γεγονός ότι πρέπει να δώσω συναισθηματικό υπόβαθρο σε έναν ρόλο που είναι κόντρα από μόνος του αφού δεν ξέρει να χρησιμοποιεί τα συναισθήματα του».

Είναι λοιπόν μια θετική ηρωίδα.

«Είναι θετική και θα παραμείνει γιατί ουσιαστικά ό,τι κακό συμβαίνει είναι γιατί δεν γνωρίζει και θυματοποιείται», είπε στο TV 24.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved