Λιάγκας - Ουγγαρέζος: Ένταση στο Πρωινό για τον Τανιμανίδη – Η ατάκα που ξεστόμισε και την πήρε πίσω
Media

Λιάγκας - Ουγγαρέζος: Ένταση στο Πρωινό για τον Τανιμανίδη – Η ατάκα που ξεστόμισε και την πήρε πίσω

Χαμός στο Πρωινό με τις δηλώσεις του Σάκη Τανιμανίδη για το survivor και τον Γιώργο Λιανό!


Ο Σάκης Τανιμανίδης είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: « Ο Γιώργος Λιανός είναι από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες. Είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση ενώ είναι ταλαντούχος, εύστροφος για πολλά χρόνια ήταν στη δεύτερη γραμμή της παρουσίασης, ήταν αδικημένος. Να, λοιπόν τι γίνεται όταν μία στιγμή δώσεις μία ευκαιρία σε έναν τέτοιο άνθρωπο, αυτός λάμπει. Μου αρέσει πάρα πολύ».


Αυτές οι δηλώσεις έκαναν τον Ουγγαρέζο να πει, ότι ο Γιώργος Λιανός παρουσίασε και άλλα project και δεν ισχύει ότι ήταν στην δεύτερη γραμμή!


Ο δε Γιώργος Λιάγκας είπε ότι συμφωνεί με τον Σάκη Τανιμανίδη και ότι πρέπει να σου ταιριάζει το project… O Γιώργος υπογράμμισε ότι ο παρουσιαστής κρίνεται σε ένα καθημερινό, ζωντανό πρόγραμμα, ενώ στα άλλα προγράμματα είναι το concept, το project…
Και τότε ο Δημήτρης είπε: «Ο Σάκης ήταν διεκπεραιωτικός στο survivor, ενώ ο Λιανός έχει ατάκα… Ο Λιανός ιδρώνει την φανέλα, ο Τανιμανίδης αν δεν είχε να πει αυτά που είχε, να είναι διεκπεραιωτικός δεν μπορούσε να το κάνει, το φοβόταν… το παίρνω πίσω. Φοβόταν να το κάνει!»!
Και ο Γιώργος Λιάγκας υπογράμμισε ότι άλλος παρουσιαστής ο Λιανός και άλλος ο Τανιμανίδης!
Δείτε πως τελείωσε η κουβέντα τους!

https://www.dailymotion.com/video/x7zus4w

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved