Άγριες Μέλισσες: Νεφέλη Κουλούρη: Ο ρόλος στη σειρά, το τσέχικο εστιατόριο και η δεύτερη αγάπη
Media

Άγριες Μέλισσες: Νεφέλη Κουλούρη: Ο ρόλος στη σειρά, το τσέχικο εστιατόριο και η δεύτερη αγάπη

Άγριες Μέλισσες: Η Νεφέλη Κουλούρη μίλησε για το μεγάλο θέμα των ημερών που έχει συνταράξει το χώρο του θεάτρου.

Η ηθοποιός η οποία υποδύεται τη Δόμνα στις «Άγριες μέλισσες» του ΑΝΤ1, αναφέρθηκε επίσης στην οικογενειακή επιχείρηση που της προσφέρει ασφάλεια, αλλά και στη σχέση της με τη μαγειρική.

Πώς αισθάνεστε με όλη αυτήν την ιστορία που έχει έρθει στη δημοσιότητα και έχει να κάνει είτε με άσχημες συμπεριφορές είτε ακόμη και με σεξουαλική κακοποίηση;

«Αισθάνομαι ότι καλώς γίνεται όλο αυτό που γίνεται τώρα. Να ανακατευτεί ξανά η τράπουλα, να φύγουν όλα τα κακώς κείμενα του χώρου, γιατί πραγματικά είναι ένας χώρος πολύ όμορφος. Είναι η σωστή στιγμή. Μίλησαν τα άτομα που έπρεπε και θα μιλήσουν κι άλλα. Θεωρώ ότι μόνο καλό θα κάνει στο θέατρο. Γιατί το θέατρο πρέπει να δίνει την ελπίδα. Ο ηθοποιός πρέπει πρώτα πρώτα να ποιεί ήθος. Αν ένας άνθρωπος είναι ανήθικος με τον έναν ή τον άλλον τρόπο -είτε μιλάμε για κακές συμπεριφορές είτε για παρενοχλήσεις ή βιασμούς- θεωρώ ότι δεν πρέπει να λέγεται ηθοποιός και δεν πρέπει να ανήκει σε αυτόν το χώρο».

-Σας έχει τύχει να περάσετε δύσκολα σε κάποια δουλειά;

«Σαφώς και μου έχει τύχει να πιεστώ πολύ, να αισθανθώ άσχημα σε μια δουλειά, όμως ευτυχώς δεν ξεπεράστηκαν τα εσκαμμένα, που θέτω εγώ για τον εαυτό μου. Έχω υπάρξει σε εντάσεις, σε καταστάσεις όχι ευχάριστες, αλλά ευτυχώς μπόρεσα να τις λύσω».

-Το γεγονός ότι ασχολείστε με την οικογενειακή επιχείρηση είναι μια ασφάλεια για εσάς;

«Σαφώς είναι μια ασφάλεια. Όχι τόσο για να φύγω από μία δουλειά, όσο για το αν δεν βρω δουλειά μία σεζόν, το γεγονός ότι ξέρω πως δεν θα πεινάσω. Από την άλλη, η μεγάλη μου θέληση, το όνειρο μου, είναι να συνεχίσω να υπάρχω στο χώρο που έχω σπουδάσει, που έχω επιλέξει να εργάζομαι. Νομίζω ότι δεν έχει να κάνει τόσο με τη δουλειά όσο με τη στήριξη που έχω από την οικογένεια μου. Εάν υπήρχε ένα κακώς κείμενο, πάντοτε θα το συζητούσα, είτε με την οικογένεια μου είτε με τους φίλους μου. Από εκεί και πέρα, το μεγάλο πρόβλημα, όχι μόνο σε μένα αλλά σε κάθε νέο παιδί, είναι ότι αν μας παρουσιαστεί μια ευκαιρία που ξέρουμε ότι είναι μοναδική, είναι δύσκολο να την αφήσουμε. Υπάρχει ο φόβος ότι δεν θα ξαναδούλεψουμε. Εάν μιλήσουμε ανοιχτά -και δεν μιλάω για πολύ άγριες συμπεριφορές, αλλά για πιο απλά πράγματα- μπορεί να μη μας ξαναδοθεί η ευκαιρία. Εκεί κατ' εμέ πατούσαν όλοι οι άνθρωποι που φέρονται να έχουν κάνει όλα αυτά που ακούμε. Ασκούσαν την εξουσία τους λανθασμένα πάνω στα όνειρα νέων παιδιών. Κι αυτό είναι πολύ μεγάλη βία».

Η Νεφέλη είναι κόρη πολιτικού πρόσφυγα στην Τσεχία, που γνωρίστηκε με τη μητέρα της στο Μόναχο. Βαφτίστηκε σε ηλικία 5 ετών, γιατί οι δικοί της ήθελαν να έχει αναμνήσεις από την ημέρα εκείνη. Στην οικογένειά της ανήκει ο «Καλός στρατιώτης Σβέικ», στον Νέο Κόσμο, το πρώτο τσεχικό εστιατόριο στην Αθήνα, στο οποίο βοηθούσε και η ίδια... προ καραντίνας.

- Παράλληλα ασχολείστε και με το οικογενειακό εστιατόριο;

«Αυτήν την περίοδο λειτουργεί μόνο ως take away, οπότε δεν χρειάζομαι. Πηγαίνω βέβαια, αλλά δεν εργάζομαι. Με το που ανοίξει με το καλό η εστίαση, εννοείται ότι θα είμαι εκεί».

- Ποια είναι η σχέση σας με την κουζίνα;

«Σχέση αγάπης. Από πολύ μικρή, πάντα ήθελα να χώνομαι μέσα στην κουζίνα και να μαγειρεύω. Δεν ήξερα τίποτα, αλλά ήταν και είναι για μένα ένας χώρος δημιουργίας και ηρεμίας. Εκεί θα μου φτιάξει η διάθεση και θα εκτονωθώ. Μου αρέσει πάρα πολύ να μαγειρεύω για άτομα που αγαπώ».

- Ισχύει ότι ετοιμάζετε κάτι μουσικό με τον πατέρα σας; Προχωράει αυτό;

Ισχύει, αλλά προχωράει πολύ αργά, λόγω του κορονοϊού, οπότε δεν έχω να πω κάτι συγκεκριμένο. Ωστόσο, είμαστε σε διάφορες συναντήσεις και συζητήσεις», είπε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved