YFSF All Star: Ρόκαρε on stage και έσκισε ο Ίαν Στρατής
Media

YFSF All Star: Ρόκαρε on stage και έσκισε ο Ίαν Στρατής

Επιστροφή στη σκηνή του YFSF αυτή την εβδομάδα για τον Ίαν Στρατή

Βλέπετε την περασμένη Κυριακή στο δεύτερο show, που όπως είναι γνωστό δεν είναι live αλλά γυρίζεται κάποιες μέρες πριν, ο Ίαν έκανε ντουέτο με τον Κώστα Δόξα ως Νατάσα Θεοδωρίδου και Τριαντάφυλλος. Η αποχώρηση όμως του Δόξα από το YFSF All Star για τις κατηγορίες κακοποίησης που του προσάπτει η πρώην σύζυγός του, έκανε το κανάλι να κόψει τόσο την εμφάνιση αυτή όσο και εκείνον και κατά συνέπεια και τον Ίαν Στρατή από τα πλάνα του επεισοδίου.

Οι τηλεθεατές τον είδαν ελάχιστα και κυρίως στα δευτερόλεπτα που το Buzzer του ανέθετε την εμφάνιση του επόμενου επεισοδίου που βλέπετε σήμερα και που γυρίστηκε την περασμένη Πέμπτη 4 Μαρτίου, λίγες μέρες πριν από την απώλεια του πατέρα του αγαπημένου τραγουδιστή.

Σε αυτή την εμφάνιση ο Ίαν ήταν στην κυριολεξία στο στοιχείο του. Steven Tyler, των Aerosmith. Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο; Και η μεταμφίεση και το θρυλικό τραγούδι της ταινίας Αρμαγεδών του πήγαν κουτί.

Στην κυριολεξία έσκισε και παρά το γεγονός ότι είναι από τους παίκτες που συγκεντρώνονται απόλυτα σε ότι τους ανατίθεται και δεν διαμαρτύρεται ποτέ, όσο δύσκολο και να είναι το act, τέτοιου είδους μεταμφιέσεις σίγουρα τις απολαμβάνει ακόμα περισσότερο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved