YFSF All Star: Μετρήστε πόσες περούκες άλλαξε η Μαγγίρα ως Μπέσσυ Αργυράκη
Media

YFSF All Star: Μετρήστε πόσες περούκες άλλαξε η Μαγγίρα ως Μπέσσυ Αργυράκη

Παιδεύτηκε αρκετά η Μπέτυ Μαγγίρα στη σημερινή της εμφάνιση στο YFSF

Η ίδια μετά και από την εντυπωσιακή μίμηση της Άντζυς Σαμίου την περασμένη Κυριακή είχε πει με άφθονο χιούμορ την ώρα του Buzzer ότι θα ήθελε μια εμφάνιση στο YFSF All Star που να της επιτρέψει να φάει και να μην ανησυχεί πως θα δείχνει με κολλητή ολόσωμη φόρμα. Και της έτυχε η Μπέσσυ Αργυράκη.

Μια αρκετά δύσκολη μίμηση ενός από τα πιο δύσκολα τραγούδια της, το "Ακατάλληλο για ανηλίκους". Δεν το λέμε εμείς, η ίδια η Μπέσσυ Αργυράκη μας το είπε όταν είδε ποιό τραγούδι δόθηκε στην Μπέτυ για τη σημερινή βραδιά.

Και πέραν τούτου, η Μπέτυ χρειάστηκε να αλλάξει επί σκηνής ουκ ολίγες περούκες για τις ανάγκες της μεταφοράς του εν λόγω βίντεο κλιπ του 1990. Γι' αυτό και μαζί της ανέβηκε τελικά και ο Ίαν, ένας από τους ταλαντούχους κομμωτές που χτενίζουν στο Your Face Sounds Familiar εδώ και χρόνια. Και ήταν αυτός που φρόντιζε να "κάτσουν" σωστά οι περούκες και να γίνουν γρήγορα οι αλλαγές.

Και τα πήγε αρκετά καλά αν σκεφτεί κανείς πως πολύ σωστά ο Μιχάλης Ρέππας της είπε -ανάμεσα σε άλλα- πως η Μπέσσυ ήταν πάντα ενζενοσουμπρέτα ενώ η ίδια είναι Ντάμα...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved