YFSF All Star: Η απίθανη μεταμόρφωση της Στικούδη σε James Blunt και το... χούφτωμα
Media

YFSF All Star: Η απίθανη μεταμόρφωση της Στικούδη σε James Blunt και το... χούφτωμα

Κι όμως είναι η Κατερίνα Στικούδη στη σημερινή της εμφάνιση στο YFSF

Και ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτήν που της χάρισε την νίκη την περασμένη εβδομάδα στο YFSF All Star, ως Δήμητρα Παπίου.

Δεν είναι μόνο οτι μεταμορφώθηκε σε άντρα, έπρεπε να μείνει και "γυμνή" από τη μέση και πάνω με εμφανές six pack και παράλληλα να ερμηνεύει κι ένα πολύ δύσκολο κομμάτι υψηλών απαιτήσεων. To Υοu are beautiful του James Blunt. Πολύ δουλειά για τους ανθρώπους του Your Face Sounds Familiar και ιδιαίτερα για το team που βάζει όλα τα πρόσθετα στα πρόσωπα ή τα κορμιά των παικτών.

Όπως και να το δεις, δεν το λες εύκολη υπόθεση. Και ξεχάσαμε να σας πούμε πως όλα αυτά ενώ στη σκηνή έπεφτε χιόνι από τον ουρανό του στούντιο.

Κι η Κατερίνα, όπως πάντα, έδωσε τον καλύτερό της εαυτό. Και παρά τις δυσκολίες -δεν φαντάζεστε πόσες φορές πρόβαρε το κομμάτι αλλά και το "γδύσιμο" που γινόταν ακόμα πιο δύσκολο με τα ακουστικά και τα χειλόφωνα- εκείνη τα κατάφερε κάτι παραπάνω από αξιοπρεπώς.

Το εντυπωσιακό πρόσθετο six pack άφησε άφωνη και την παρουσιάστρια του YFSF, Μαρία Μπεκατώρου που μάλλον "χούφτωσε" λίγο παραπάνω την πάντα ετοιμόλογη Κατερίνα που της είπε:

" Από κάτω υπάρχει κάτι αληθινό, μη ζουλάς πολύ"

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved