Media

YFSF All Star: Ο Ματιάμπα έγινε γυναίκα και τραγούδησε Στανίση σε όπερα!

Αξέχαστη θα μείνει σίγουρα η σημερινή εμφάνιση του Ησαϊα Ματιάμπα στο YFSF.

Δεν μπορούμε να πούμε πως δεν την περιμέναμε. Αφού όταν το buzzer του έδωσε την Ευτυχία Φαναριώτη, τόσο εμείς, όσο και σύσσωμο το Twitter κατάλαβε πως θα περάσει δύσκολα αυτήν την εβδομάδα.

Κι αυτό γιατί μετά από τον Trapper Mad Clip που ήταν η μεταμφίεσή του την περασμένη Κυριακή, σήμερα στο YFSF All Star όχι μόνο μεταμορφώθηκε σε γυναίκα, αλλά έπρεπε να τραγουδήσει κι ένα κλασσικό και πασίγνωστο λαϊκό τραγούδι της Κατερίνας Στανίση, το "Σ' έχω κάνει Θεό" σε όπερα!

Και μην βιαστείτε να πείτε πως αυτά δεν γίνονται. Γιατί έγιναν. Πρόκειται φυσικά για την αναβίωση της σκηνής από την ταινία Illustration όπου η Ευτυχία Φαναριώτη - όχι η ίδια φωνητικά- κάνει ακριβώς αυτό. Τραγουδάει αυτό το μεγάλο σουξέ σε μορφή όπερας. Κι αυτό κλήθηκε να κάνει και ο Ησαϊας Ματιάμπα.

Για τις ανάγκες του act, σύσσωμη η επιτροπή αλλά και η παρουσιάστρια μπήκαν σε ρόλο κοινού και έκατσαν σε θέσεις θεάτρου που τοποθετήθηκαν ακριβώς κάτω από τη σκηνή του show.

Και οφείλουμε να πούμε πως μετά από την μεταμφίεση της Κατερίνας Στικούδη που προηγήθηκε, αυτή του Ησαϊα, ήταν από τις πιο χρονοβόρες της σημερινής βραδιάς. Λογικό, αν σκεφτεί κανείς οτι άλλαξε από χρώμα δέρματος, μέχρι σώμα.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved