Από το Deal, επιστάτης στη Φάρμα! (photos & video)
Media

Από το Deal, επιστάτης στη Φάρμα! (photos & video)

Η «Φάρμα» επέστρεψε στους τηλεοπτικούς δέκτες μας έπειτα από δύο δεκαετίες.

Πέρα από τον οικοδεσπότη του reality Σάκη Τανιμανίδη και τους 14 υποψήφιους αγρότες που θα δοκιμάσουν τις αντοχές τους σε γεωργικές και κτηνοτροφικές εργασίες, σημαντικό ρόλο για την εξέλιξη του παιχνιδιού έχει και ο επιστάτης.

Ο λόγος για τον Βασίλη Φιλίππου, ο οποίος, αν και είναι αγρότης και στην πραγματικότητα, διαθέτει μια μικρή τηλεοπτική εμπειρία, αφού στο παρελθόν είχε κάνει ένα πέρασμα από άλλο πρόγραμμα της μικρής οθόνης. Συγκεκριμένα, τον Μάρτιο του 2019, ακριβώς πριν από δύο χρόνια δηλαδή, είχε λάβει μέρος στο «Deal» του Alpha με τον Χρήστο Φερεντίνο.

Μάλιστα, είχε φύγει τότε από το τηλεπαιχνίδι με γεμάτες τις τσέπες, κερδίζοντας 11.000 ευρώ έπειτα από συμφωνία του με τον τραπεζίτη. Στη «Φάρμα», τώρα, ως επιστάτης αναμένεται να τραβήξει την προσοχή, ενδεχομένως και πολλά γυναικεία βλέμματα.

Ο 37χρονος Βασίλης Φιλίππου γεννήθηκε στο Κλοκοτό Τρικάλων Θεσσαλίας και είναι το μεγαλύτερο από τα τρία παιδιά μιας αγροτικής οικογένειας.

Είναι εργένης και πιστεύει πολύ στους ανθρώπους, στην οικογένεια και στον Θεό. Εργάζεται από 12 ετών στα χωράφια και οι κύριες καλλιέργειες με τις οποίες ασχολείται είναι το βαμβάκι, το σιτάρι και το καλαμπόκι. Στόχος του είναι να φτιάξει κάποια στιγμή μια μονάδα παραγωγής αγροτικών προϊόντων που θα εξάγονται σε όλες τις χώρες της Ευρώπης.

Αγαπημένες του ασχολίες, όταν έχει ελεύθερο χρόνο, είναι το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και οτιδήποτε έχει να κάνει με τη γυμναστική. Του αρέσει να διαβάζει βιβλία και φυσικά να περπατά και να τρέχει στη φύση που τόσο αγαπάει.

Δείτε το παρακάτω βίντεο με τη συμμετοχή του στο Deal από το οποίο κατάφερε να βγει και πλουσιότερος κατά 11,000 ευρώ.

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved