Άγριες Μέλισσες: Αυτή είναι η πρωταγωνίστρια που θέλει διακαώς μια σκηνή με την κυρά Δέσπω
Media

Άγριες Μέλισσες: Αυτή είναι η πρωταγωνίστρια που θέλει διακαώς μια σκηνή με την κυρά Δέσπω

Άγριες Μέλισσες: Η σειρά είναι ο λόγος που το τηλεοπτικό κοινό άρχισε και πάλι να εμπιστεύεται την τηλεόραση και τη μυθοπλασία και όπως φάνηκε μέσα από αυτή έγινε και η αρχή μιας σειράς νέων τηλεοπτικών πραγμάτων αφού η μυθοπλασία «ξαναγεννήθηκε».

Ένα από τα πρόσωπα που έχουν εξελίξει τις ιστορίες των ηρώων είναι σίγουρα η κυρά Δέσπω, μητέρα του Προύσαλη αφού είναι από τα λίγα πρόσωπα που γνωρίζουν τις ιστορίες του παρελθόντος στο Διαφάνι.

Η Αλίκη Αλεξανδράκη, με μακρά πορεία στο χώρο, ήρθε κι έδεσε με όλο το καστ, μόνο που υπάρχουν αρκετά πρόσωπα της σειράς που δεν έχουν κάνει κοινές σκηνές μαζί της και σίγουρα θα το ήθελαν πάρα πολύ αφού μιλάμε για μια από τις σπουδαιότερες ηθοποιούς της γενιάς της.

Ανάμεσα τους μια από τις πρωταγωνίστριες της σειράς, η οποία μάλιστα παρακαλάει τη σεναριογράφο, Μελίνα Τσαμπάνη να της δώσει τη χαρά να έχει μια σκηνή μαζί της. Ποια είναι;

Ο λόγος για την τηλεοπτική Αγορίτσα.

«Με την Αλίκη Αλεξανδράκη είναι η δεύτερη φορά που συναντιόμαστε επαγγελματικά. Την φωνάζω "το κοριτσάκι μου", γιατί είναι. Είναι η φρέσκια πνοή που βλέπω στις ερμηνείες της, είναι το σπινθηροβόλο βλέμμα της... είναι η αφοσίωση της σε αυτο που κάνει... είναι πολλά!
Προκαλώ την @melinatsampani να μου δώσει την χαρά να έχω έστω μια σκηνή μαζί της στις Άγριες Μέλισσες 🤗
#δεσπω #αγοριτσα #Αγριεςμελισσες #actress #tv», σημείωσε η ίδια κάτω από την κοινή τους φωτογραφία στο Instagram.

Το αν θα συναντηθούν ή όχι θα το δούμε στην πορεία της σειράς και σίγουρα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved