Έρρικα Πρεζεράκου: Λύγισε μιλώντας για τη μάχη της 7χρονης ανιψιάς της, Αναστασίας με τον καρκίνο
Media

Έρρικα Πρεζεράκου: Λύγισε μιλώντας για τη μάχη της 7χρονης ανιψιάς της, Αναστασίας με τον καρκίνο

Ράγισε καρδιές η Έρρικα Πρεζεράκου μιλώντας στο Tik Talk με τον Αντώνη Σρόιτερ για τη μάχη που δίνει η 7χρονη ανιψιά της Αναστασία, η οποία έχει διαγνωστεί με μια σπάνια μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο.

Η Έρρικα Πρεζεράκου με δάκρυα στα μάτια και τρεμάμενη φωνή, είπε: «Είναι τόσο δύσκολο να πεις σε έναν γονιό που έχει ένα επτάχρονο κοριτσάκι ότι «Ξέρεις κάτι το παιδί σου δεν θα υπάρχει σε έξι μήνες». Εγώ δεν παιδιά αλλά μπορώ να αισθανθώ πολύ έναν γονιό που έχει μεγαλώσει, έχει συνδεθεί, έχει δημιουργήσει ένα παιδί. Ξαφνικά του λες πως σε έξι μήνες δεν θα υπάρχει αυτό.

Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, πέρα από το να το βοηθήσουμε. Το γεγονός ότι μαζεύτηκαν τα χρήματα λες ας έχει τα όπλα να δώσει τη μάχη της, και από και πέρα ο Θεός… Είναι πάρα πολύ βάρβαρο, πολύ σκληρό αυτό το πράγμα. Η αδερφή μου έχει ένα παιδί και ήταν θαύμα. Είναι μαχήτρια.»!

Και υπογράμμισε: «Είναι δύσκολα έχει να κάνει με κάτι πολύ επικίνδυνο… Μόνο ο Θεός ξέρει. Τουλάχιστον μέσα από την προσευχή νιώθω ότι κάτι γίνεται εκεί και κάπως νιώθω ότι μπορούν να την βοηθήσει στην ψυχή της».

Δείτε την συγκλονιστική εξομολόγησή της στο παρακάτω απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved