Δημήτρης Πυργίδης: Η ατάκα του για την Μαλέσκου - Ο «αδερφός» Σπαλιάρας και η Πάολα!
Media

Δημήτρης Πυργίδης: Η ατάκα του για την Μαλέσκου - Ο «αδερφός» Σπαλιάρας και η Πάολα!

Ο Δημήτρης Πυργίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, The 2night show και μίλησε για το Big Brother, την Ιωάννα Μαλέσκου, αλλά και τον… κολλητό του, Γιάννη Σπαλιάρα!

Αρχικά είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Μπήκα στο Big Brother, χωρίς λόγο. Ήταν μια εμπειρία που ήθελα να τη ζήσω. Στο Nomads είχα δηλώσει συμμετοχή αλλά δεν πήγα στα προκριματικά. To καλό είναι ότι μετά το παιχνίδι δε με αναγνωρίζουν γιατί φοράω μάσκα. Δεν μπορώ να πω ποια είναι ωραία γυναίκα στο Big Brother γιατί θα παρεξηγηθώ… Και η Ράνια και η Ραμόνα ήταν ωραίες παρουσίες. Με τη Ραμόνα, μιλάμε είναι πολύ καλό παιδί. Θα ήθελα να μαζευτούμε με όλα τα παιδιά μετά τη καραντίνα. Με στήριζαν όλα τα παιδιά».

Όσο για το γυμνασμένο σώμα του, είπε: «Γυμνάζομαι συνέχεια επί 20 χρόνια δεν το έχω αφήσει ποτέ. Έχω κάνει κάνει και modeling παλιότερα.».

Και τόνισε: «Με τον Γιάννης Σπαλιάρα γνωριστήκαμε πριν 15 χρόνια και από τότε είμαστε αδέλφια. Είναι το καλύτερο παιδί και τον αγαπώ πολύ. Υπήρξαν γυναίκες στη ζωή μου αλλά τα προσωπικά μου δεν τα ανεβάζω στο Instagram. Η Πάολα είναι φιλαράκι μου, είναι αυθεντική τη λέω μαμά γιατί όποτε βρεθούμε μας φέρεται σαν μητέρα.»!

Για την Ιωάννα Μαλέσκου, είπε: «Μου αρέσει η Ιωάννα Μαλέσκου είναι ωραία παρουσία»!

Τι είπε όμως όταν ρωτήθηκε αν θα παντρευόταν μία τόσο ωραία γυναίκα σαν την Μαλέσκου;

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved