Elif: Η Ελίφ παραμιλά από τον πυρετό και λέει «η μητέρα μου δεν έχει πεθάνει»
Media

Elif: Η Ελίφ παραμιλά από τον πυρετό και λέει «η μητέρα μου δεν έχει πεθάνει»

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά, Elif;

Η Ελίφ είναι άρρωστη και η Γιλντίζ με τη Σουρεϊγιά τη φροντίζουν. Η μικρή παραμιλάει από τον πυρετό και λέει συνεχώς τη φράση «η μητέρα μου δεν έχει πεθάνει». Η Σουρεϊγιά αναρωτιέται αν η Ελίφ έχει δει ποτέ τον τάφο της οικογένειάς της αλλά η Γιλντίζ δεν το γνωρίζει.

Ο Βεϊσέλ και η Τουλάι βρίσκονται σε κατάσταση σοκ. Η Μελέκ είναι ολοζώντανη μπροστά τους στο σπίτι της Ζουλιντέ αλλά δεν θυμάται τίποτα από το παρελθόν της. Η Ελίφ βλέπει στο όνειρο της τη μητέρα της να τη φροντίζει και όταν ξυπνάει και δεν τη βλέπει δίπλα της νιώθει πολύ άσχημα. Η υγεία της Ματσιντέ επιδεινώνεται μέρα με τη μέρα και το σχέδιο του Ταρίκ φαίνεται πως λειτουργεί.

Η Βιλντάν δίνει τα χάπια με το δηλητήριο καθημερινά στη Ματσιντέ. Η Σουρεϊγιά πηγαίνει στο δωμάτιο της Ελίφ για να τη δει. Η μικρή αγαπάει τη Σουρεϊγιά και αποφασίζει να μοιραστεί μαζί της το μυστικό σχετικά με τη μητέρα της.

Της λέει πως είδε τη μητέρα της στην τηλεόραση και η Σουρεϊγιά δεν ξέρει αν πρέπει να πιστέψει στα λόγια του κοριτσιού.

Ο Βεϊσέλ έχει συνέλθει από το σοκ και αρχίζει να σκέφτεται πως κάποιοι έπαιξαν ένα άσχημο παιχνίδι θέλοντας να τους κάνουν να πιστέψουν πως η Μελέκ έχει πεθάνει. Είναι αποφασισμένος να δώσει απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα. Η Ράνα καλεί τον Ταρίκ.

Εκείνος όμως την αγνοεί γιατί θέλει να μείνει μακριά της για ένα χρονικό διάστημα…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved