Τάσος Χαλκιάς: Από το Διαφάνι στον Πλάτανο και πίσω; Τι αποκάλυψε ο ίδιος
Media

Τάσος Χαλκιάς: Από το Διαφάνι στον Πλάτανο και πίσω; Τι αποκάλυψε ο ίδιος

Ο Μένιος και η Φιλιώ, η «νύφη» και ο «κουνιάδος», θα τα βάλουν από κοινού με τη... μοχθηρή Μυρτώ.

Στην αληθινή ζωή, ο Τάσος Χαλκιάς μιλά για την τηλεόραση, τη ζωή στην εποχή της πανδημίας και φυσικά για τα σκάνδαλα που πλήττουν εδώ και καιρό τον καλλιτεχνικό χώρο. Ένα από αυτά «χτύπησε» και τον «Πλάτανο»!

«Για τον ηθοποιό είναι μεγαλύτερο δέλεαρ να μην έχει κανένα κοινό στοιχείο με τον ρόλο με τον οποίο καταπιάνεται. Ο Μένιος μου είναι ιδιαίτερα συμπαθής και έχω πέσει κι εγώ επάνω του με πολλή αγάπη», λέει ο Τάσος Χαλκιάς.


Ήταν λίγο περίεργο να μπείτε στη μέση μιας σειράς με έναν πρωταγωνιστικό ρόλο;
«Περίεργο για τα δεδομένα των επαγγελματικών μου επιδόσεων, όχι, δεν ήταν. Είναι πράγματα που τα έχω κάνει πολλές φορές, αλλά δεν ήταν μια νορμάλ κατάσταση.Ήταν προγραμματισμένος ο ρόλος του Μένιου, θα έβγαινε, ανεξαρτήτως του τι συνέβη με τον Πέτρο (Φιλιππίδη), αλλά μπορεί να μην είχε την έκταση που έχει αυτή τη στιγμή».

Πώς είναι το κλίμα στα γυρίσματα ύστερα από όσα συνέβησαν;
«Είναι όλα μια χαρά. Δεν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος προβληματισμός ανάμεσα στους ηθοποιούς, δεν συζητάμε κάθε τρεις και λίγο αυτό το πράγμα. Ίσα ίσα μπορώ να πω ότι είναι κάτι ξεχασμένο, κάτι αφημένο στην άκρη. Αυτή τη στιγμή επιλαμβάνονται άλλοι του θέματος αυτού και δεν έχουμε λόγο ούτε να το συζητάμε σοβαρά ούτε να το κουτσομπολεύουμε»


Στις «Άγριες μέλισσες» θα σας ξαναδούμε; «Είναι αρκετά δύσκολο, γιατί ο πατέρας των Σεβαστών που έκανα εγώ είναι ένας ρόλος που έρχεται και επανέρχεται μόνο όταν υπάρχει λόγος να αναρριχηθεί κάτι από το παρελθόν. Από τη μία μου εμφάνιση ως την άλλη πέρασαν 11 μήνες. Αν χρειαστεί, μπορεί και να επανέλθω».


Τα τελευταία χρόνια η ελληνική μυθοπλασία επέστρεψε δυναμικά...
«Η ελληνική τηλεόραση δεν μπορεί να ανασάνει χωρίς την ελληνική μυθοπλασία, γιατί πραγματικά δεν υπάρχει ανάγκη ούτε από μεξικάνικα ούτε από βραζιλιάνικα ούτε από τούρκικα, αν και η τουρκική παραγωγή είναι αρκετά φροντισμένη και με εξαιρετικούς ηθοποιούς και σκηνοθέτες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εμείς υστερούμε ή ότι η θεματολογία των ελληνικών σειρών είναι υποδεέστερη».


Φοβάστε τον κορονοΐο; «Με στεναχωρεί αφάνταστα αυτή η ιστορία, δεν μπορώ να πω ότι με φοβίζει. Είμαι προσαρμοστικός και πολύ περισσότερο αγωνιστικός στο να αντιμετωπίζω καταστάσεις. Αναρωτιέμαι όμως τι πρόκειται να γίνει όταν φανεί το φως της επιστροφής στην κανονικότητα. Πόσοι θα είναι οι φτωχοί, οι άνεργοι, ποιο θα είναι το τεράστιο κοινωνικό κόστος στην οικονομία...Όλα αυτά με φοβίζουν πολύ περισσότερο από την πανδημία, η οποία έχει πια και τα όπλα να αντιμετωπιστεί», λέει στο Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved