Θεοδώρα Σιάρκου: «Οι απώλειες στη ζωή αφήνουν πάντα γεύση θλίψης και πικρίας»
Media

Θεοδώρα Σιάρκου: «Οι απώλειες στη ζωή αφήνουν πάντα γεύση θλίψης και πικρίας»

H Θεοδώρα Σιάρκου στη σειρά «Χαιρέτα μου τον πλάτανο», υποδύεται τη δυναμική Φιλιώ, που θέλει να ελέγχει την οικογένεια της αλλά και όλο το χωριό.

Τώρα μάλιστα που ο «σύζυγος» της Παρασκευάς (τον υποδυόταν ο Πέτρος Φιλιππίδης) «χάθηκε» ξαφνικά, έχει πολλά να... (δια)χειριστεί!

Στη σειρά τα πάντα γίνονται για μια τεράστια κληρονομιά. Στην αληθινή ζωή τη σχέση έχετε με το χρήμα;
«Τα χρήματα είναι μέσο για μια καλή ζωή, σίγουρα δεν είναι αυτοσκοπός, αλλά δεν μπορώ να πω ότι τα αγνοώ».

Απείχατε πολλά χρόνια από την τηλεόραση. Τι σας έκανε να φύγετε τότε και τι σας έκανε να επιστρέψετε τώρα;
«Η δημιουργία οικογένειας ήταν ένας λόγος απομάκρυνσης από τους ρυθμούς της τηλεόρασης. Παράλληλα, σοβαροί λόγοι υγείας των γονιών μου, αλλά και τα χρόνια της κρίσης, που δεν γίνονταν πολλές παραγωγές στη μυθοπλασία, με κράτησαν μακριά».


Ανυπομονούσατε να επιστρέψετε ή ήσασταν «ουδέτερη»;
«Ποτέ δεν είμαι ουδέτερη όταν πρόκειται να επιλέξω μια δουλειά. Μάλλον ανυπομονούσα για μια αξιόλογη πρόταση. Και όταν ήρθε και μάλιστα από το κρατικό κανάλι, δέχτηκα αμέσως».


Τι σας αρέσει να βλέπετε και τι δεν βλέπετε με τίποτα;
«Μου αρέσουν οι δουλειές που έχουν ποιότητα. Να βλέπω άρτιους επαγγελματίες σε σειρές ή παραγωγές γενικότερα που είτε κάτι έχουν να πουν είτε διασκεδάζουν το κοινό. Δεν βλέπω με τίποτα δουλειές που προσβάλλουν την αισθητική και τη νοημοσύνη μου. Δεν θα πω ποιες είναι αυτές, όμως ο καθένας έχει το δικό του κριτήριο».


Πόσο έχει επηρεαστεί το κλίμα μετά την αποχώρηση του κ. Φιλιππίδη;
«Βιώσαμε μια απώλεια. Οι απώλειες στη ζωή αφήνουν πάντα γεύση θλίψης και πικρίας. Όμως η ζωή... συνεχίζεται».

Ως στενά συνεργαζόμενη μαζί του, ανήκετε στους ανθρώπους που έπεσαν από τα σύννεφα ή «κάτι» είχατε ακούσει; «Ήταν η πρώτη φορά στην καριέρα μου που συνεργάστηκα μαζί του και η αλήθεια είναι πως ένιωθα ευτυχής γι' αυτό. Στη δική μας παραγωγή ο κ. Φιλιππίδης δεν είχε καμία παραβατική συμπεριφορά. Η συνεργασία μου μαζί του υπήρξε άριστη. Φήμες για κάποια πράγματα είχα ακούσει, αλλά όχι ό,τι έχει έρθει στη δημοσιότητα», λέει στο Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved