Άγριες Μέλισσες: Πώς θα είναι η ζωή της Σοφούλας μετά τον Βόσκαρη;
Media

Άγριες Μέλισσες: Πώς θα είναι η ζωή της Σοφούλας μετά τον Βόσκαρη;

Άγριες Μέλισσες: Η Σοφούλα ξεπερνά τους φόβους της και υψώνει το ανάστημά της στον Βόσκαρη.

Η μαρτυρία της στη δίκη θα είναι καθοριστική αποδεικνύοντας ότι θέλει να επανορθώσει για το λάθος της.

Πώς θα είναι η ζωή της ύστερα από αυτήν την εμπειρία; Θα έρθει και πάλι κοντά με τον Άγγελο, που τη στήριξε όσο κανένας, παρόλο που τον πρόδωσε; Ποια θα είναι η σχέση της με την Ελένη;

Η Βίκυ Διαμαντοπούλου, που την υποδύεται, έχει το λόγο.

Η Σοφούλα κατάλαβε ποιος είναι ο άντρας της και τη βλέπουμε να καταθέτει στη δίκη εναντίον του. Πώς κατάφερε να ξεπεράσει τους φόβους της;

Συνήθως οι άνθρωποι ξεπερνούν τους φόβους τους όταν δεν έχουν κάτι άλλο να χάσουν. Νομίζω ότι και σε εκείνη αυτό συνέβη. Δεν θα σταματήσει να φοβάται τόσο γρήγορα αλλά θα καταφέρει να μην αφήσει τους φόβους της να τη σταματήσουν από αυτά που θέλει να κάνει. Έχει πείσμα αυτό το πλάσμα.

Κατά κάποιον τρόπο κάνει τη δική της επανάσταση;

Από την πρώτη στιγμή παρατηρούμε ότι η Σοφούλα δεν πάει σύμφωνα με τους κανόνες της εποχής αλλά με το ένστικτό της και συνεχίζει να λειτουργεί κατ’ αυτόν τον τρόπο. Σίγουρα οι δράσεις της θεωρούνται επαναστατικές για το χωριό της.
Οι γονείς της πώς θα την αντιμετωπίσουν από εδώ και πέρα;
Οι γονείς πάντα την αντιμετωπίζουν με αγάπη παρά τις διαφωνίες τους. Ό,τι και αν έκαναν το έκαναν για το καλό της. Δεν θα σταματήσουν να προσπαθούν.


Ο Άγγελος αποδείχτηκε πραγματικός “φύλακας άγγελος” για τη Σοφούλα. Θα τους δούμε να έρχονται πάλι κοντά;
Αυτή η σχέση έχει περάσει από πολλά στάδια. Η αλήθεια είναι ότι δύσκολα η Σοφούλα θα θέλει να βάλει ξανά σε αυτή τη διαδικασία τον Άγγελο αλλά και τον εαυτό της. Ο Άγγελος είναι ένας άνθρωπος που νοιάζεται πολύ και τον αγαπάει. Δεν ήθελε ποτέ να τον πληγώσει το έκανε όμως για να ζήσει μια ζωή που νόμιζε πως ήθελε με έναν άνθρωπο που νόμιζε πως ήξερε. Είμαι και εγώ περίεργη να δω τι θα συμβεί μεταξύ τους μέχρι το τέλος. Σίγουρα η χημεία είναι εκεί, πάντα ήταν.

Ένα ακόμα πρόσωπο που προστάτεψε είναι η Ελένη. Υπάρχει περίπτωση να δούμε αυτές τις δύο γυναίκες να γίνονται φίλες;
Η Σοφούλα έχτισε στο μυαλό της μια εικόνα για μια Ελένη που δεν υπάρχει και αυτό είναι που την απομάκρυνε. Δεν είχε ποτέ σοβαρό πρόβλημα μαζί της, μέχρι τώρα. Ο έρωτας της Σοφούλας για τον Λάμπρο δεν ήταν ικανός για να χαλάσει τη σχέση των γυναικών. Η Ελένη έλειπε χρόνια και η Σοφούλα μόνο να την φανταστεί μπορούσε. Τα λόγια του Βόσκαρη την οδήγησαν σε λάθος διαδρομή. Ένας χειριστικός άνθρωπος μπορεί να προκαλέσει μεγάλη σύγχυση σε μια προσωπικότητα που τώρα διαμορφώνεται. Στη βάση τους, είναι δυο γυναίκες που αγαπούν τις άλλες γυναίκες και αυτό μου δίνει την ελπίδα ότι θα οδηγήσει κάπου όμορφα».

Μετά το τέλος αυτής της ιστορίας, η Σοφούλα θα είναι πλέον άλλος άνθρωπος;
«Κάθε δευτερόλεπτο που περνάει, είναι και μια ευκαιρία για αλλαγή. Όταν ένας άνθρωπος ζει κάτι τόσο τραυματικό, αλλάζει, και η αλλαγή είναι άμεση. Το ζήτημα είναι να καταφέρει να ζει με τις αναμνήσεις και να τις μετατρέψει σε κινητήρια δύναμη. Είναι δύσκολη και επίπονη διαδικασία αλλά υπάρχουν ζωντανά παραδείγματα που τα κατάφεραν, να ξεχάσουν, αλλά να συνεχίσουν να υπάρχουν, να ζουν και να χαίρονται όπως όλοι μας. Μια βίαιη και χειριστική σχέση, μια τραυματική εμπειρία, δεν πρέπει να ορίσει την υπόλοιπη ζωή της».

Ακούγεται ότι η σειρά θα πάει και για τρίτη σεζόν. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ που το εύχεστε και εσείς;
«Σίγουρα θα ήταν κάτι που θα μου έδινε χαρά. Ωστόσο είναι στο χέρι πολλών
συντελεστών και θα πρέπει να δίνει την ίδια χαρά σε όλους μας για
να συνεχιστεί η επιτυχία της», λέει η ηθοποιός στο περιοδικό Τηλεθεατής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved