Battle of the Couples: Σε έχω δει κάπου, κάπου σε ξέρω! Πού έχουμε ξανασυναντήσει τους παίκτες;
Media

Battle of the Couples: Σε έχω δει κάπου, κάπου σε ξέρω! Πού έχουμε ξανασυναντήσει τους παίκτες;

Είναι από τις φάσεις που λέει κανείς «και δεν το κάνεις επάγγελμα;».

Τι εννοούμε με αυτό; Όπως και σε άλλες περιπτώσεις έτσι και στο Battle Of The Couples από την πρεμιέρα κιόλας, είδαμε κάποια πρόσωπα πολύ γνώριμα.

Και αν κι εσύ είσαι φαν τηλεοπτικών προγραμμάτων σίγουρα κάποιοι από τους παίκτες κάτι θα σου θύμισαν. Γιατί δεν είναι ένα ή δύο ή τρία αλλά πολλά περισσότερα τα πρόσωπα του ριάλιτι του Alpha που έχουν λάβει μέρος και σε άλλες εκπομπές ή ριάλιτι!

Και για να μην σε κρατάμε άλλο σε αγωνία, πάμε να δούμε πού σιγοτραγουδήσαμε όταν τους είδαμε το γνωστό άσμα «σε έχω δει κάπου κάπου… σε ξέρω».

Αρχής γενομένης από τον πιο γνωστό, Γιώργο Κετσερίδη. Κι αν το όνομά του δεν σου λέει κάτι, τότε θα σε πάμε στο Dancing with the stars και την Ελένη Χατζίδου αφού ήταν ο παρτενέρ της. Και όχι μόνο της Ελένης αφού είχε χορέψει και με την Όλγα Πηλιάκη και με τη Βίκυ Κάβουρα.

Πάμε παρακάτω και τι σου θυμίζει η Κρίστη και Κώστας;

Είναι το ζευγάρι εκείνο που έκανε χαμό στο The Voice. Η Κρίστη διαγωνίστηκε το 2018 στο The Voice όταν το παρουσίαζε ο Γιώργος Καπουτζίδης. Τότε ο σύντροφός της που ήταν στο πλατό με παρότρυνση της Έλενας Παπαρίζου ανέβηκε στο stage και της έκανε πρόταση γάμου γονατιστός.

Θα σου θυμίσω όμως και την Μαρία, την οποία έχουμε δει ως παίκτρια και στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου, Deal!

Τέλος, αφήσαμε την Κρητικιά Εβελίνα, την οποία πριν από περίπου ενάμιση χρόνο είχαμε συναντήσει στο Shopping Star!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved