Αποκλειστικό: YFSF All Star: Ξανά στον «αέρα» το σόου! Το νέο κρούσμα κορονοϊού και η αναβολή
Media

Αποκλειστικό: YFSF All Star: Ξανά στον «αέρα» το σόου! Το νέο κρούσμα κορονοϊού και η αναβολή

YFSF All Star: Αναβάλλεται για ακόμα μία φορά το γύρισμα του νέου επεισοδίου -τέταρτο κατά σειρά- του αγαπημένου σόου!

Αναβολή λοιπόν και για το σημερινό γύρισμα του YFSF λόγω κρούσματος κορονοϊού σε άνθρωπο της παραγωγής που βγήκε θετικός στα σημερινά rapids.

Η αναβολή γίνεται για λόγους ασφαλείας και απολύμανσης όλων των χώρων.

Το κρούσμα δεν είναι ούτε κάποιος διαγωνιζόμενος ούτε κάποιος κριτής αλλά εργαζόμενος στην παραγωγή, όμως οι συντελεστές είναι πολύ προσεκτικοί από την αρχή, γι' αυτό και θεώρησαν δεδομένο ότι μετά τον... συναγερμό για κρούσμα, θα ανέβαλαν το γύρισμα.

Άλλωστε από το ξεκίνημα των γυρισμάτων τα μέτρα ασφαλείας που τηρούνταν ήταν πάρα πολύ αυστηρά. Να θυμίσουμε ότι για να περάσει κάποιος την είσοδο του χώρου γυρισμάτων έπρεπε πρώτα να κάνει Rapid test να περιμένει τα αποτελέσματα και αφού έβγαινε αρνητικός μόνο τότε μπορούσε να περάσει μέσα.

Πάντως φέτος δεν φαίνεται να πηγαίνουν πολύ καλά τα πράγματα ότι αφορά τη διεξαγωγή του συγκεκριμένου λαμπερού σόου.

Η πρεμιέρα να θυμίσουμε είχε αναβληθεί δύο φορές λόγω κρουσματων κορονοιου ενώ αμέσως μετά υπήρξε και η αναποδιά με την αποχώρηση του Κώστα Δόξα για προσωπικούς λόγους. Προσφάτως ήρθε άλλη μία αναποδιά όταν ο Ίαν Στρατής έχασε τον πατέρα του. Του ήταν λοιπόν αδύνατον να συμμετάσχει σε γύρισμα λόγω ιδιαίτερα μεγάλης συναισθηματικής φόρτισης έτσι το γύρισμα αναβλήθηκε. Αυτό είχε οριστεί για σήμερα όμως εμφανίστηκε κι άλλο ένα κρούσμα για να πάει ακόμα πιο πίσω το γύρισμα για το επεισόδιο που θα προβληθεί στις 21 Μαρτίου.

Να θυμίσουμε ότι το αυριανό επεισόδιο που πρόκειται να παρακολουθήσουμε είναι έτοιμο εδώ και αρκετό καιρό και μάλιστα χρειάστηκε να υποβληθεί σε νέο μοντάζ μετά Το αρχικό ώστε να λείπει και πάλι κάποιο πλάνο του Κώστα Δόξα μετά τις εξελίξεις με την πρώην σύζυγό του και όσα είδαν το φως της δημοσιότητας.

Τέλος να πούμε όλοι το γύρισμα που αναβλήθηκε σήμερα θα προγραμματιστεί για τα μέσα της επόμενης εβδομάδας οπότε και θα έχουν απολύμανση όλοι οι χώροι των γυρισμάτων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved