Η Φάρμα: Αυτό είναι το πρώτο spoiler – Δες ποιοι νέοι παίκτες μπαίνουν στο ριάλιτι!
Media

Η Φάρμα: Αυτό είναι το πρώτο spoiler – Δες ποιοι νέοι παίκτες μπαίνουν στο ριάλιτι!

H φάρμα σάρωσε στην πρεμιέρα της και πρόκειται να έχει ενδιαφέρον αφού τις επόμενες μέρες θα εισβάλλουν στο παιχνίδι και άλλοι, νέοι παίκτες!

Αυτό είναι το πρώτο spoiler για τη Φάρμα και το έδωσε η εκπομπή, Έλα Χαμογέλα!

Αφήνοντας πίσω τις συνήθειες της πόλης, 14 παίκτες κλήθηκαν να ζήσουν ως αγρότες. Μακριά από τις ανέσεις που θεωρούνται δεδομένες, έρχονται αντιμέτωποι με συνθήκες που θα συναντήσουν για πρώτη φορά. Χωρίς άφθονο νερό, χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, χωρίς επαφή με τον έξω κόσμο. Μπορούν, άραγε, να επιβιώσουν χωρίς την «πολυτέλεια» της σύγχρονης ζωής; Αυτό θα το δούμε στα επόμενα επεισόδια του ριάλιτι….

Οι ευθύνες τους είναι πολλές: πρέπει να σπέρνουν, να ποτίζουν, να καλλιεργούν το μποστάνι, να το ετοιμάσουν για συγκομιδή, να αρμέγουν τα ζώα, να κρατάνε καθαρό τον στάβλο. Ταυτόχρονα, πρέπει να βρουν τρόπο να συνεργαστούν και να συμβιώσουν στο ίδιο σπίτι με ανθρώπους, τους οποίους δεν γνώριζαν μέχρι τότε.

Εκτός από την αγροτική ζωή πρέπει να ανταποκριθούν και σε απαιτητικά αγωνίσματα.

Στο τέλος κάθε εβδομάδας, ένας από αυτούς θα αφήνει πίσω του τη ζωή στη Φάρμα, μετά την ήττα του στη Μονομαχία Αποχώρησης.

Σήμερα η εκπομπή, Έλα χαμογέλα αποκάλυψε τους παίκτες που μπαίνουν στο ριάλιτι τις επόμενες μέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Θανάσης Βισκαρουδάκης και Αγγελική Ηλιάδη μένουν τελικά εκτός «Φάρμας» ενώ οι Μαρία Φραγκάκη, Ερωτόκριτος και Κάτια Δέδε ετοιμάζονται να φορέσουν… γαλότσες.

Δείτε το ρεπορτάζ της εκπομπής, Έλα χαμογέλα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved