Η Φάρμα: Ο δεύτερος μονομάχος και η διαδικασία των αγωνισμάτων για την αποχώρηση
Media

Η Φάρμα: Ο δεύτερος μονομάχος και η διαδικασία των αγωνισμάτων για την αποχώρηση

Η Φάρμα: Ο δεύτερος μονομάχος της Φάρμας είναι γεγονός!

Το δεύτερο αγώνισμα για την ατομική ασυλία έλαβε χώρα στο σημερινό επεισόδιο της Φάρμας με νικητή τον Βασίλη Θοεδωρόπουλο, ο οποίος δεν έχει να φοβάται τίποτα γι αυτήν την εβδομάδα.

Να σας θυμίσουμε πως ο πρώτος μονομάχος γι αυτή την εβδομάδα είναι ο Θανάσης Πάτρας, όπως ανακηρύχθηκε στην χθεσινή πρεμιέρα του ριάλιτι. Αργχηγός και παράλληλα με ασυλία έχει ο Κωνσταντίνος Μακρής – Ντούπης.

Ο Σάκης Τανιμανίδης σήμερα καλωσόρισε τους παίκτες στον Συμβούλιο που έκανε με τους παίκτες για να ακούσει την ανακοίνωση του Θανάση Πάτρα με το όνομα εκείνου που θα μονομαχήσει μαζί του.

Ο Θανάσης Πάτρας είχε αρκετό χρόνο να σκεφτεί τον δεύτερο από τους τέσσερεις παίκτες και να επιλέξει τον αντίπαλό του. Ωστόσο, θα υπάρχουν πέντε αγωνίσματα για την αποχώρηση με διαφορετικούς βαθμούς στο κάθε αγώνισμα. Ο παίκτης που θα συγκεντρώσει τους λιγότερους βαθμούς θα αποχωρήσει από το ριάλιτι. Ο δεύτερος μονομάχος έχει το αβαντάζ και θα επιλέξει σε ποιο από τα πέντε αγωνίσματα θα δώσει τους περισσότερους πόντους ανάλογα με τις δυνατότητές του. Έτσι θα πρέπει να σκεφτεί καλά πως θα βαθμολογήσει τα αγωνίσματα για να λειτουργήσει το αβαντάζ.

Δείτε στην παρακάτω gallery τον δεύτερο μονομάχο της εβδομάδας.

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved