H Φάρμα: Θρίλερ ο αγώνας των μονομάχων - Ποιος παίκτης έφυγε τελικά;
Media

H Φάρμα: Θρίλερ ο αγώνας των μονομάχων - Ποιος παίκτης έφυγε τελικά;

Η Φάρμα: Ξεκίνησαν οι αποχωρήσεις στο νέο ριάλιτι του ANT1. Ένας παίκτης αποχαιρέτησε την Φάρμα και αποχώρησε από το παιχνίδι.

Στο σημερινό επεισόδιο είδαμε τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο, τον Βασίλη Μαντζουράνη, τον Μιχάλη Ιατρόπουλο, τον Παναγιώτη Χατζόπουλο και τον Στράτο Τζώρτζογλου που διαγωνίστηκαν για την ατομική ασυλία με νικητή τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο.

Αργότερα ο πρώτος μονομάχος της εβδομάδας, Θανάσης Πάτρας επέλεξε τον αντίπαλό του και δεύτερο μονομάχο και δεν ήταν άλλος από τον Παναγιώτη Χατζόπουλο.

Οι παίκτες του ριάλιτι κέρδισαν το πρώτο τους έπαθλο, το οποίο ήταν οι κότες για να έχουν φρέσκα αυγά κάθε μέρα στο κοτέτσι, όπου δημιούργησαν νωρίτερα.

Ο Σάκης Τανιμανίδης καλωσόρισε τους παίκτες στον σημερινό στίβο μάχης και εξήγησε τα πέντε αγωνίσματα των πέντε λεπτών που κλήθηκαν να αγωνιστούν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση γι’ αυτήν την εβδομάδα. Πέντε δύσκολα και απαιτητικά αγωνίσματα είχαν δημιουργηθεί για τους υποψήφιους με τον καθένα τους να παλεύει για να δώσει τον καλύτερό του εαυτό.

Ο παίκτης που σημείωσε και κατάφερε να συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους παρέμεινε στο παιχνίδι κι ο άλλος είδε την πόρτα της εξόδου της Φάρμας.

Το αποτέλεσμα κρίθηκε στα κλάσματα του δευτερολέπτου και ένα θρίλερ είδαμε στο τελευταίο αγώνισμα.

Δείτε τον παίκτη που αποχώρησε από την Φάρμα.

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved