YFSF All Star: Όλες οι εμφανίσεις, η βαθμολογία και ο μεγάλος νικητής του 3ου show!
Media

YFSF All Star: Όλες οι εμφανίσεις, η βαθμολογία και ο μεγάλος νικητής του 3ου show!

YFSF All Star: Συγκίνηση, πολύ ταλέντο, απίστευτες μιμήσεις και φυσικά πολύ γέλιο ήταν ό,τι επικράτησε και στο αποψινό show του ΑΝΤ1. 

Απαστράπτουσα για ακόμα μία φορά η Μαρία Μπεκατώρου και με πολύ κέφι, έδωσε τον ρυθμό για μία βραδιά μοναδική γεμάτη τραγούδι, χορό και άφθονο γέλιο.

Την αρχή έκανε ο Λευτέρης Ελευθερίου ο οποίος κλήθηκε να μιμηθεί έναν από τους ωραιότερους άντρες της ελληνικής showbiz σήμερα στο YFSF. O ηθοποιός κλήθηκε να μεταμορφωθεί στον Κωνσταντίνο Αργυρό, φέρνοντας για πρώτη φορά στη σκηνή του Your Face Sounds Familiar το καινούργιο του τραγούδι "Αθήνα μου".

Δείτε παρακάτω την εμφάνιση:

Επιστροφή στη σκηνή του YFSF αυτή την εβδομάδα για τον Ίαν Στρατή.

Βλέπετε την περασμένη Κυριακή στο δεύτερο show, που όπως είναι γνωστό δεν είναι live αλλά γυρίζεται κάποιες μέρες πριν, ο Ίαν έκανε ντουέτο με τον Κώστα Δόξα ως Νατάσα Θεοδωρίδου και Τριαντάφυλλος.

Η αποχώρηση όμως του Δόξα από το YFSF All Star για τις κατηγορίες κακοποίησης που του προσάπτει η πρώην σύζυγός του, έκανε το κανάλι να κόψει τόσο την εμφάνιση αυτή όσο και εκείνον και κατά συνέπεια και τον Ίαν Στρατή από τα πλάνα του επεισοδίου.

Οι τηλεθεατές τον είδαν ελάχιστα και κυρίως στα δευτερόλεπτα που το Buzzer του ανέθετε την εμφάνιση του επόμενου επεισοδίου που βλέπετε σήμερα και που γυρίστηκε την περασμένη Πέμπτη 4 Μαρτίου, λίγες μέρες πριν από την απώλεια του πατέρα του αγαπημένου τραγουδιστή.

Σε αυτή την εμφάνιση ο Ίαν ήταν στην κυριολεξία στο στοιχείο του. Steven Tyler, των Aerosmith. Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο; Και η μεταμφίεση και το θρυλικό τραγούδι της ταινίας Αρμαγεδών του πήγαν κουτί. Δείτε τον στο παρακάτω βίντεο:

Μια αρκετά δύσκολη μίμηση ενός από τα πιο δύσκολα τραγούδια της, το "Ακατάλληλο για ανηλίκους", όπως είπε η ίδια η Μπέσσυ Αργυράκη, δόθηκε στην Μπέττυ Μαγγίρα για την αποψινή βραδιά.

Δεν είναι μόνο ότι η Κατερίνα Στικούδη μεταμορφώθηκε σε άντρα, έπρεπε να μείνει και "γυμνή" από τη μέση και πάνω με εμφανές six pack και παράλληλα να ερμηνεύει κι ένα πολύ δύσκολο κομμάτι υψηλών απαιτήσεων. To Υοu are beautiful του James Blunt. Πολλή δουλειά για τους ανθρώπους του Your Face Sounds Familiar και ιδιαίτερα για το team που βάζει όλα τα πρόσθετα στα πρόσωπα ή τα κορμιά των παικτών. Δείτε παρακάτω την εμφάνισή της στο βίντεο:

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η σημερινή εμφάνιση του Θανάση Αλευρά στο YFSF. Κλήθηκε να κάνει έναν "μύθο" του ελληνικού κινηματογράφου, τον αξέχαστο Ντίνο Ηλιόπουλο. Και πραγματικά το απογείωσε το act που του ανατέθηκε. Και το χάρηκε απόλυτα. Κάτι που φάνηκε και στο αποτέλεσμα που ενθουσίασε τόσο τους κριτές, όσο και τους συμπαίκτες του που τον αποθέωσαν. Δείτε τον παρακάτω:

Αξέχαστη θα μείνει σίγουρα η σημερινή εμφάνιση του Ησαϊα Ματιάμπα που όχι μόνο μεταμορφώθηκε σε γυναίκα, αλλά έπρεπε να τραγουδήσει κι ένα κλασσικό και πασίγνωστο λαϊκό τραγούδι της Κατερίνας Στανίση, το "Σ' έχω κάνει Θεό" σε όπερα! Δείτε τον στο παρακάτω βίντεο:

Σούπερ εκρηκτική και σέξι σήμερα στη σκηνή του YFSF, η Τάνια Μπρεάζου. Και ποπ και σέξι και χορευτικά και ένα μαγευτικό σκηνικό για να γίνει η Bebe Rexha. Κι αν το όνομα σε κάποιους δεν λέει και πολλά, το τραγούδι σίγουρα θα πει. Όπως και η εμφάνιση της εκρηκτικής τραγουδίστριας που έβαλε φωτιά στη σκηνή σήμερα στο YFSF. Δείτε την στο παρακάτω βίντεο:

Η Λαίδη του τραγουδιού ήταν η μεταμόρφωση της Ματθίλδης Μαγγίρα σήμερα στο YFSF. Κι αν δεν την έκανε η Ματθίλδη Μαγγίρα, τότε ποιός; Βλέπετε η υπέροχη Άντζελα Δημητρίου έχει ενσαρκωθεί πολλές φορές από την ταλαντούχα ηθοποιό στα σατυρικά show μιμήσεων που έκανε στο παρελθόν μαζί με την αδερφή της Μπέτυ και συνεργάτες. Δείτε το βίντεο:

Μια εμφάνιση που έφερε πολλά χαμόγελα έκανε σήμερα ο Κρατερός Κατσούλης στο YFSF.

Και άφθονη νοσταλγία για τα 80's μαζί του επίσης, αφού το τραγούδι και το συγκρότημα που του ανατέθηκε το είχαμε σχεδόν ξεχάσει. Λογικό βέβαια, αφού αυτό ήταν και η μεγαλύτερη ίσως επιτυχία του γερμανικού γκρουπ Trio παγκόσμια. Δείτε την απολαυστική εμφάνισή του παρακάτω:

Δείτε στιγμιότυπα από τις υπέροχες εμφανίσεις των διαγωνιζόμενων:

Όσο για τη βαθμολογία, αυτή διαμορφώθηκε όπως πάντα από το σύνολο των βαθμών των κριτών, των διαγωνιζόμενων αλλά και του τηλεοπτικού κοινού που όπως πάντα έχουν τον τελευταίο λόγο. Δείτε στην παρακάτω gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved