Καλύτερα δε γίνεται: Όλα όσα αποκάλυψε ο Μπιμπίλας για την παρεξήγηση με την Πάνια!
Media

Καλύτερα δε γίνεται: Όλα όσα αποκάλυψε ο Μπιμπίλας για την παρεξήγηση με την Πάνια!

Kι ενώ ήταν έτοιμη και προγραμματισμένη η εμφάνιση του προέδρου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, εκείνος αποχώρησε από την εκπομπή πριν καν εμφανιστεί στον αέρα της εκπομπής.

Ο λόγος; Η πολύωρη καθυστέρηση του Σπύρου Μπιμπίλα να εμφανιστεί στον αέρα της εκπομπής και ξέσπασε στο Facebook για το ατυχές αυτό περιστατικό!

Σήμερα, ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε μέσω skype στη Ναταλία Γερμανού και τόνισε: «Δεν έχω αρνηθεί να βγω στην παραμικρή εκπομπή, έχω κατηγορηθεί μάλιστα ότι έχω εθισμό. Δεν έχω κανέναν εθισμό, απλά πρέπει με σοβαρό τρόπο να διευκρινίζουμε μερικά πράγματα που αφορούν στο σωματείο μας.»!

Και πρόσθεσε: «Με την Αννίτα δεν έχω κανένα πρόβλημα, τη γνωρίζω από 18 χρονών, είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα με πολύ χιούμορ και εξυπνάδα. Φυσικά, και θα ξαναπάω στην εκπομπή της γιατί εγώ το χρόνο κάθε εκπομπής τον χρησιμοποιώ με έξυπνο τρόπο για να περνάω τις γραμμές των ηθοποιών. Έχω πάει σε εκπομπές που θεωρούνται κίτρινες, για όση ώρα μιλάω εγώ δεν θεωρούνται κίτρινες. Αυτό κάτι λέει».

Δείτε το βίντεο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved