Άστραψε και βρόντηξε η Γερμανού: «Δεν θα βγω να ξεσκίσω προϊόν του καναλιού που δεν μου αρέσει»
Media

Άστραψε και βρόντηξε η Γερμανού: «Δεν θα βγω να ξεσκίσω προϊόν του καναλιού που δεν μου αρέσει»

Η Ναταλία Γερμανού ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής του Alpha, Καλύτερα δε γίνεται!

H παρουσιάστρια «έσφαξε με το γάντι» την εκπομπή, Το πρωινό και όσα ειπώθηκαν για το ριάλιτι, battle of couples!

Συγκεκριμένα η Ναταλία είπε: «Ο καθένας έχει δικαίωμα να έχει τη γνώμη του και κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να του αρέσει το battle of the couples. Με ξένισε εμένα λίγο φανατισμός του Βαγγέλη Περρή που είπε ότι «πρέπει επειγόντως να σταματήσει η προβολή του». Αυτά τα υπερβολικά εγώ δεν τα μπορώ. Το να κοροϊδέψεις όσο θες μία εκπομπή, είτε λέγεται Bachelor, είτε battle of the couples, είναι περισσότερο δουλειά των σατιρικών εκπομπών, του Μουτσινά, των Αρβύλα κτλ. Δεν βλέπω με ποιο σκεπτικό ένα πρωινό, ή ένα μεσημεριανό είναι η δουλειά του να ασκήσει δριμεία κριτική εναντίον προγραμμάτων άλλων καναλιού.»!

Και υπογράμμισε: «Κι εμένα πολλές φορές πολλά προγράμματα δεν μου αρέσουν, και του δικού μου καναλιού και άλλων, δεν έχω βγει ποτέ στην εκπομπή να πω «τι σκουπίδι είναι αυτό. Ντροπή και αίσχος». Δεν είναι η δουλειά μας να το κάνουμε, υπάρχουν τηλεκριτικοί, υπάρχουν σατιρικές εκπομπές. Μου φάνηκε λίγο άχαρο. Δηλαδή αν ήταν στο 23% πάλι θα λέγανε»!

Και κατέληξε λέγοντας: «Είμαι άλλης φιλοσοφίας, αν υπάρχει ένα προϊόν στο κανάλι που εργάζομαι το οποίο δεν μου αρέσει, δε θα βγω στον αέρα του καναλιού που εργάζομαι να το ξεσκίσω. ».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved