Έφυγε από τη ζωή γνωστός δημοσιογράφος
Media

Έφυγε από τη ζωή γνωστός δημοσιογράφος

Σε ηλικία 65 ετών.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών, έπειτα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο ο δημοσιογράφος Βασίλης Κουλούρης.

Δείτε την ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ανακοινώνει με μεγάλη θλίψη την απώλεια του δημοσιογράφου Βασίλη Κουλούρη, ο οποίος απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 65 ετών, έπειτα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Γεννήθηκε στην Λευκίμμη της Κέρκυρας το 1955. Μετά την ολοκλήρωση των γυμνασιακών του σπουδών, μετοίκησε στην Αθήνα, προκειμένου να σπουδάσει στην ΑΣΟΕΕ. Πρωτοετής φοιτητής τον Νοέμβριο του 1973, συμμετείχε ενεργά στα γεγονότα του Πολυτεχνείου.

Τη δημοσιογραφική του πορεία ξεκίνησε ως αρθρογράφος στην εφημερίδα «ΑΥΓΗ», λίγο πριν τα τέλη της δεκαετίας του ’70. Σχεδόν μια δεκαετία αργότερα, εντάχθηκε στο δυναμικό της «ΕΡΑ 4», όπου ανέλαβε διευθυντής ειδήσεων και συνέδραμε στη δημιουργία ενός σύγχρονου και ζωντανού ραδιοφώνου με 24ωρο πρόγραμμα. Αργότερα μετακινήθηκε στην «ΕΡΑ 1», έχοντας και πάλι διευθυντική θέση. Από τη συγκεκριμένη συχνότητα βγήκε, το 1990, η καθημερινή εκπομπή «Ο Ήχος του Χρήματος», μια πρωτοποριακή εκπομπή, καθώς είχε ζωντανές συνδέσεις με το Χρηματιστήριο της Αθήνας ενώ επιχειρηματίες, τραπεζίτες και στελέχη της αγοράς, έδιναν με συνεντεύξεις τους τον παλμό των γεγονότων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved