Survivor: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση μαζί με τον Τριαντάφυλλο
Media

Survivor: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση μαζί με τον Τριαντάφυλλο

Survivor: Το αποψινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ ήταν γεμάτο εντάσεις. Ποιοι άλλοι δυο παίκτες βγήκαν στο... ντάκο μαζί με τον Τριαντάφυλλο;

Στο σημερινό επεισόδιο είδαμε ότι οι Μπλε κέρδισαν στο σημερινό αγώνισμα για το έπαθλο της ομαδικής ασυλίας με τους Κόκκινους να μετρούν άλλη μια ήττα στο ενεργητικό τους.

Οι Κόκκινοι οδηγήθηκαν στο Συμβούλιο του νησιού και υποψήφιος προς αποχώρηση αναδείχτηκε ο Τριαντάφυλλος, κάτι φυσικά που ήδη γνωρίζαμε.

Σήμερα παρακολουθήσαμε τον Γιώργο Κοψιδά, ο οποίος ζαλιζόταν ξανά και τότε ξέσπασε ένας άγριος τσακωμός ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων.

Μάλιστα, ο Ηλίας Μπόγδανος έγινε πυρ… και μανία και τα έβαλε με τον Αλέξη Παππά, φωνάζοντάς του, με την Ελένη να προσπαθεί να τον συγκρατήσει.

Και το δεύτερο αγώνισμα της ομαδικής ασυλίας κέρδισαν οι Μπλε, μετρώντας άλλη μια ήττα η ομάδα των Κόκκινων.

Το δεύτερο Συμβούλιο του νησιού ξεκίνησε, ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε τους παίκτες και λίγα λεπτά αργότερα ξεκίνησε η διαδικασία της ψηφοφορίας για την ομάδα των Κόκκινων. Παρατηρητές για άλλο ένα βράδυ ήταν οι Μπλε, ενώ η Νικολέτα υπέδειξε έναν παίκτη από την ομάδα της και τον έθεσε υποψήφιο προς αποχώρηση, έχοντας την ατομική ασυλία της ομάδας.

Δείτε τους υποψήφιους προς αποχώρηση στην παρακάτω gallery.

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved