Έξαλλη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Σας παρακαλώ… κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτό»
Media

Έξαλλη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Σας παρακαλώ… κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτό»

Σε απόγνωση η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Pop Up το μεσημέρι της Τετάρτης (17-03) διέκοψε τη ροή της και αναφέρθηκε σε ένα ζήτημα που την έχει ενοχλήσει πολύ κάνοντας έκκληση.

Η Ηλιάνα έχει πέσει θύμα διαδικτυακής απάτης και προσπαθεί μέσω των δικηγόρων της να βρει μια λύση.

«Μου στέλνετε ότι λογαριασμοί με το όνομά μου σας στέλνουν μηνύματα να δώσετε τραπεζικούς λογαριασμούς για να σας δώσω δώρα, ανοίγετε συζήτηση μαζί τους και υποτίθεται ότι μιλάτε μαζί μου, οπού συζητάτε ακόμα και για την καθημερινότητά μου... Είναι όλα ψεύτικα προφίλ. Έχω μιλήσει με τον δικηγόρο μου, έχω προσπαθήσει να τα κάνω report και μπλοκ. Σας παρακαλώ πολύ κάντε το και εσείς και προς Θεού μην δίνετε τραπεζικούς λογαριασμούς. Ποτέ κανένας άνθρωπος για να σας κάνει ένα δώρο δεν θα χρειαστεί χρήματα από εσάς. Μόνο να σκεφτείτε λογικά. Τουλάχιστον να μην γίνει κάποιο κακό από έμενα και κάποιος χάσει τα χρήματά του.

Έχω μιλήσει με δικηγόρους, έχω στείλει μηνύματα σε όλα τα προφίλ, ακόμα και κακά μηνύματα αλλά κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτό. Μου στέλνετε μηνύματα εδώ και δέκα ημέρες και ειδικά σήμερα που έχετε στείλει άπειρες φωτογραφίες που σας ζητάνε λογαριασμούς, διευθύνσεις, password… Υπάρχει μόνο ένα προφίλ, έχει ένα μπλε “τικ” και προς Θεού δεν είμαι και η Ariana Grande, ένα κορίτσι είμαι, πόσα προφίλ να έχω; Για το καλό το δικό σας μην μπλέξετε σε καμία τέτοια απάτη και θα κάνω και εγώ ότι μπορώ για να σας προστατέψω», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εμφανώς ενοχλημένη.

Δες το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved