Media

Survivor: Η ατάκα του James για τον Κοψιδά έφερε τα πάνω - κάτω στην Μπλε ομάδα

Gossip-tv Team

Survivor: Η κίνηση του Γιώργου Κοψιδά, τα σχόλια του James και το ξέσπασμα της Ελευθερίας - Τι συνέβη λίγο πριν το αγώνισμα επάθλου;

Το νέο επεισόδιο του Survivor ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να ετοιμάζονται για το νέο αγώνισμα το οποίο και θα φέρει το έπαθλο της επικοινωνίας για την ομάδα που θα καταφέρει να τερματίσει πρώτη.

Λίγο νωρίτερα στην καλύβα των Μπλε παικτών, ο Γιώργος Κοψιδάς ήταν και το κύριο πρόσωπο προς συζήτηση. Όλα άρχισαν όταν ο James μίλησε για εκείνον με αρκετά κολακευτικά σχόλια.

«Πραγματικά βγάζω το καπέλο στον Γιώργο Κοψιδά για την κίνηση που έκανε το συμβούλιο. Απέδειξε ότι δεν είναι απλά αρχηγός, αλλά είναι ηγέτης. Είναι εκεί πέρα για να σηκώσει την ομάδα, όταν πέφτει και είναι εκεί για να δώσεις συμβουλές και tips. Με αυτό που έκανε, ρίσκαρε τη θέση του στο παιχνίδι γιατί θέλει να μείνει πάρα πολύ», είπε αρχικά ο James.

Στη συνέχεια η Ελευθερία Ελευθερίου διαφώνησε με τον χαρακτηρισμό "ηγέτης".

«Δεν πιστεύω ότι είναι ηγέτης, όπως είπε ο James, αλλά ο Κοψιδάς, είναι ένας άνθρωπος τον οποίο σέβονται και ηλικιακά και αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό», ανέφερε.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved