Survivor: Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε στο αγώνισμα για το έπαθλο Επικοινωνίας
Media

Survivor: Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε στο αγώνισμα για το έπαθλο Επικοινωνίας

Survivor: Το έπαθλο επικοινωνίας θα φέρεις χαρές και συγκίνηση στους παίκτες του ριάλιτι

Λίγο πριν το συμβούλιο του νησιού και τη νέα αποχώρηση από το Survivor 4, ο Γιώργος Λιανός συνάντησε τις δύο ομάδες στην παραλία, προκειμένου να σημάνει την έναρξη του αγωνίσματος για το έπαθλο αυτής της εβδομάδας.

Η τυχερή ομάδα θα είχε την ευκαιρία να επικοινωνήσει με φιλικά του πρόσωπα, αλλά και να απολαύσει το αγαπημένο του... παστίτσιο.

Ο Γιώργος Λιανός εστίασε στους υποψήφιους παίκτες, Γιώργο Κοψιδά, Μαριάνθη Κάσδαγλη και Τριαντάφυλλο. Για έναν από τους παραπάνω το αγώνισμα αυτό θα ήταν και το τελευταίο του.

Νωρίτερα στην μπλε ομάδα ο James μίλησε με κολακευτικά σχόλια για το πρόσωπο του Γιώργου Κοψιδά, κάτι το οποίο βρήκε αντίθετη την Ελευθερία Ελευθερίου.

«Δεν πιστεύω ότι είναι ηγέτης, όπως είπε ο James, αλλά ο Κοψιδάς, είναι ένας άνθρωπος τον οποίο σέβονται και ηλικιακά και αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό», ανέφερε.

Ο Γιώργος Λιανός αφού εξήγησε όλες τις λεπτομέρειες του αγωνίσματος, σήμανε την έναρξη με τους παίκτες να βάζουν ξανά τα δυνατά τους, στην προσπάθειά τους να εξασφαλίσουν το έπαθλο Επικοινωνίας.

Ποια από τις δύο ομάδες τα κατάφερε; Η απάντηση στις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved