Survivor: Ξεκάθαρος ο Ασημακόπουλος για Τριαντάφυλλο - «Για μένα έχει τελειώσει σαν άνθρωπος»
Media

Survivor: Ξεκάθαρος ο Ασημακόπουλος για Τριαντάφυλλο - «Για μένα έχει τελειώσει σαν άνθρωπος»

Survivor: «Αντί για Survivor να το γράψουμε "Τριαντάφυλλος" το πρόγραμμα.»

Στο νέο επεισόδιο του Survivor Μπλε και Κόκκινη ομάδα, μπήκαν ξανά στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας. Οι κόκκινοι παίκτες ήταν και εκείνοι οι οποίοι τελικά κατάφεραν να τερματίσουν πρώτοι στο σκορ, λαμβάνοντας αργότερα τα μηνύματα των δικών τους ανθρώπων.

Γρήγορα όμως τα χαμόγελα "πάγωσαν". Η μεγάλη ώρα της αποχώρησης έφτασε και ο Γιώργος Λιανός σήμανε την έναρξη για το νέο συμβούλιο του νησιού. Εκεί οι τρεις υποψήφιοι, Μαριάνθη Κάσδαγλη, Τριαντάφυλλος και Γιώργος Κοψιδάς θα είχαν και την τελική απάντηση για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Λίγο πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ο Γιώργος Ασημακόπουλος ξεκαθάρισε τους λόγους για τους οποίους δε θέλει πλέον να έχει καμία επικοινωνία με τον Τριαντάφυλλο. Οι ατάκες του μάλιστα άφησαν άφωνο τον τραγουδιστή.

«Εγώ δεν μπορώ να κάνω πίσω σε αυτά που πιστεύω για τον Τριαντάφυλλο...Για μένα ο Τριαντάφυλλος έχει τελειώσει σαν άνθρωπος και δεν θέλω να ασχολούμαι μαζί του. Και σήμερα πάλι ήταν εκνευρισμένος και δημιουργούσε εντάσεις και ήταν ειρωνικός προς το πρόσωπό μου. Νομίζει πως όλος ο κόσμος γυρίζει γύρω του. Αντί για Survivor να το γράψουμε "Τριαντάφυλλος" το πρόγραμμα» είπε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved