Η Φάρμα spoiler: Το Πρωινό αποκάλυψε την οικειοθελή αποχώρηση παίκτριας
Media

Η Φάρμα spoiler: Το Πρωινό αποκάλυψε την οικειοθελή αποχώρηση παίκτριας

Η Φάρμα spoiler: Οικειοθελής αποχώρηση από το νέο ριάλιτι του Ant1!

H αποκάλυψη έγινε από το Πρωινό το πρωί της Πέμπτης (18-03). Πρόκειται για μια από τις γυναίκες και μάλιστα από τις αναγνωρίσιμες.

«Έχουμε αποχώρηση παιδιά, κάποιος θα φύγει οικειοθελώς. Είναι ένα πρόσωπο γνωστό», είπε η Φαίη με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να αναρωτιέται αν είναι η Σοφία Παυλίδου.

«Η Σοφία Παυλίδου για μένα είναι η αρχηγός των αρχηγών. Πιστεύω ότι έχει στρατηγική…», αφήνοντας να εννοηθεί πως δεν πρόκειται την ηθοποιό.

«Θα φύγει οικειοθελώς από τους αναγνωρίσιμους και από ότι έχουμε καταλάβει είναι γυναίκα», είπε ο Γιώργος Λιάγκας χωρίς να δίνουν στον «αέρα» περισσότερες λεπτομέρειες.

Όσο για το τι θα δούμε στο επεισόδιο της Παρασκευής; Και αυτή την εβδομάδα, οι παίκτες θα τα δώσουν όλα! Θα αγωνιστούν όχι μόνο για την επιβίωσή τους, αλλά και για την παραμονή τους στη «Φάρμα». Θα αναμετρηθούν με τις αντοχές τους και θα ξεπεράσουν τα όριά τους. Ποιοι θα αντέξουν; Ποιοι θα καταφέρουν να περάσουν με επιτυχία τις καθοριστικές δοκιμασίες; Ποιος θα αποχωρήσει; Θα το δούμε στο νέο επεισόδιο.

Δες το σχετικό απόσπασμα με το spoiler του Πρωινού για τις απρόσμενες εξελίξεις.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved