Elif: Ο Κερέμ αποκοιμιέται και η Παρλά πηγαίνει στο πάρτι
Media

Elif: Ο Κερέμ αποκοιμιέται και η Παρλά πηγαίνει στο πάρτι

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά, Elif

Ο Κερέμ έχει πυρετό. Η Χουμεϊρά πηγαίνει στο δωμάτιο του και εκείνος της ζητάει να μείνει μακριά του επειδή είναι έγκυος.

Η Παρλά έρχεται με το ρόφημα, που έχει ετοιμάσει. Ο Κερέμ θέλει να κοιμηθείο αλλά η Παρλά θέλει να τον κάνει καλά και να πάνε μαζί στο πάρτι.

Η Γκιζέ, η φίλη της Παρλά, της τηλεφωνεί και της λέει πως το πάρτι είναι φοβερό και πρέπει να έρθει. Η Παρλά θέλει να πάει στο πάρτι αλλά δεν θέλει να αφήσει τον Κερέμ γιατί ξέρει πως τότε η Σουρεϊγιά θα τον φροντίσει.

Ο Κερέμ αποκοιμιέται και η Παρλά πηγαίνει στο πάρτι. Σχεδιάζει να έχει επιστρέψει μέχρι να ξυπνήσει ο Κερέμ. Η Σουρεϊγιά τη βλέπει να φεύγει και καταλαβαίνει πως πάει σε πάρτι. Η Σουρεϊγιά πηγαίνει στο δωμάτιο του Κερέμ και τον κοιτάζει με τρυφερότητα.

Ο Κερέμ μέσα στον πυρετό του ζητάει νερό, η Σουρεϊγιά του δίνει αλλά εκείνος νομίζει πως είναι η Παρλά και της λέει “ευχαριστώ Παρλά”.

Η Σουρεϊγιά νιώθει άσχημα. Η Τουλάι προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον Βεϊσέλ αλλά δεν απαντάει στις κλήσεις της. Ο Βεϊσέλ επιστρέφει με άσχημα νέα καθώς δεν βρήκε τον Γιαχιά.

Η Σουρεϊγιά παραμένει στο πλευρό του Κερέμ. Μετά από ώρες φεύγει από το δωμάτιο του και επιστρέφει η Παρλά. Όταν ο Κερέμ ανοίγει τα μάτια του τη βλέπει δίπλα του και πιστεύει πως έμεινε μαζί του όλη τη νύχτα.

Ο Κερέμ την ευχαριστεί για αυτό και η Παρλά του λέει ψέματα πως ήταν χαρά της να είναι δίπλα του όλη τη νύχτα. Η Σουρεϊγιά τους ακούει να μιλάνε και δεν μπορεί να πιστέψει με τη ευκολία λέει ψέματα η Παρλά. Ο Σαφάκ εξακολουθεί να πιστεύει εσφαλμένα πως ο πατέρας του Εμιρχάν μένει στο σπίτι της Ζουλιντέ και αυτό του προκαλεί μεγάλη θλίψη...

http://www.star.gr/tv/shows/elif/

https://www.star.gr/tv/press-room/

Ευχαριστούμε πολύ

Γραφείο Τύπου &

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved