Αγγελική: Το αδίστακτο σχέδιο του Δημήτρη - Τι έχει σκοπό να κάνει;
Media

Αγγελική: Το αδίστακτο σχέδιο του Δημήτρη - Τι έχει σκοπό να κάνει;

Αγγελική: Ένα αδίστακτο σχέδιο καταστρώνει στα επόμενα επεισόδια, ακόμη μία φορά, ο Δημήτρης εναντίον του Μιχάλη όμως, για να το πετύχει, ναρκώνει την Αγγελική και στη συνέχεια αυτοτραυματίζεται - Όσα θα δούμε σύντομα στη σειρά του Alpha...

Ο Δημήτρης, προσπάθησε να σκοτώσει τον Μιχάλη, όταν χάλασε τα φρένα του αυτοκινήτου του. Ωστόσο, θύματα αυτής της προσπάθειας έπεσαν η Σοφία και ο Νικόλας. Ο Μιχάλης, όμως, είναι σίγουρος πως πίσω από τη δολιοφθορά στο αμάξι του κρύβεται ο Δημήτρης και πιστεύει πως ο τελευταίος μπορεί πια να περπατήσει και λέει ψέματα σε όλους για το αντίθετο. Στα επόμενα επεισόδια, όμως, ο Δημήτρης θα του αποδείξει πως είναι ικανός να φτάσει στα άκρα για να πετύχει τον στόχο του, ο οποίος είναι να απαλλαγεί για πάντα από εκείνον.

Έτσι, όσο ο Μιχάλης με την Αγγελική προσπαθούν να βρουν τρόπο να αποδείξουν πως ο Αργυρός χάλασε τα φρένα του αυτοκινήτου του πρώτου, εκείνος σχεδιάζει μία απίστευτη παγίδα εναντίον τους. Δεν σταματά ούτε όταν η Αθηνά τον καθησυχάζει πως θα προσπαθήσει εκείνη να καλύψει τα ίχνη του.

Αυτή τη φορά, στόχος του είναι να κατηγορήσει τον Μιχάλη για μία δολοφονική επίθεση εναντίον του. Για να το πετύχει, όμως, αυτό πρέπει πρώτα να καταφέρει να απαλλαγεί από την παρουσία της Αγγελικής. Έτσι, καθώς εκείνη βρίσκεται στο δωμάτιο του, την πλησιάζει και με μία αστραπιαία κίνηση τη ναρκώνει. Στη συνέχεια τη μεταφέρει στο δωμάτιο της, ενώ ο Μιχάλης πηγαίνει να τη βρει. Ωστόσο, εκεί τον περιμένει ο Δημήτρης, ο οποίος είναι καλυμμένος με αίμα. Όταν ο Μιχάλης τον πλησιάζει και τον ακουμπάει για να μάθει τι συνέβη, ο Δημήτρης αρχίζει να φωνάζει πως προσπαθεί να τον σκοτώσει.

Ο Μιχάλης είναι σοκαρισμένος και βγαίνει τρέχοντας και βρίσκει την Αγγελική στο δωμάτιο της να κοιμάται. Εκείνη, σαστισμένη, προσπαθεί να καταλάβει τι έχει συμβεί στον Μιχάλη και είναι μέσα στα αίματα, αλλά και πώς η δια βρέθηκε ξαφνικά να κοιμάται στο δωμάτιο της. Όλες οι ενδείξεις είναι εναντίον του Μιχάλη και όλοι πιστεύουν πως πράγματι προσπάθησε να σκοτώσει τον Δημήτρη. Ο τελευταίος μεταφέρεται στο νοσοκομείο και η Αθηνά τα βάζει με την Αγγελική, που δεν ήταν κοντά στον γιο της για να τον προστατέψει. Από την άλλη, ο Μιχάλης έχει πανικοβληθεί και για να αποφύγει τη σύλληψη και τις κατηγορίες πηγαίνει να κρυφτεί σε ένα ερειπωμένο σπίτι μέχρι να βρει μία λύση.

Διαβάστε περισσότερα στις παρακάτω φωτογραφίες...

Πηγή: MYtv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved