Στη φωλιά των Κου Κου: Εκτός «αέρα» η εκπομπή λόγω του κρούσματος κορονοϊού - Η επίσημη ανακοίνωση
Media

Στη φωλιά των Κου Κου: Εκτός «αέρα» η εκπομπή λόγω του κρούσματος κορονοϊού - Η επίσημη ανακοίνωση

Στη φωλιά των Κου Κου: Μετά τη σημερινή αναστάτωση που προκλήθηκε στο στούντιο της εκπομπής, ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση του Star σύμφωνα με την οποία το δίδυμο Κρατερός Κατσούλης και Κατερίνα Καραβάτου θα απέχουν από τον τηλεοπτικό αέρα για τουλάχιστον δύο ημέρες. 

Όπως αναφέρει λοιπόν η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού της Κηφισιάς: "Μετά την εμφάνιση επιβεβαιωμένου κρούσματος covid-19 σε μέλος της ομάδας της ​παραγωγής, oι εκπομπές ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥ και ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ δεν θα προβληθούν την Παρασκευή 19/3 και τη Δευτέρα 22/3.

Απόλυτη προτεραιότητα του Star αποτελεί η ασφάλεια των εργαζομένων σε όλες τις εγκαταστάσεις του.

Για τον λόγο αυτό, έχουν τηρηθεί και θα συνεχίσουν να τηρούνται κατά γράμμα όλοι οι κανόνες, βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ".

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εργαζόμενοι στις δύο εκπομπές θα παραμείνουν σε καραντίνα στα σπίτια τους και θα ενημερωθούν για την επιστροφή τους στην εργασία τους την ερχόμενη Δευτέρα, καθώς το Star θα τηρήσει κατά γράμμα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ακολουθούνται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη θέση της εκπομπής θα προβληθεί σε επανάληψη επεισόδιο του MasterChef και θα ακολουθήσει παλιά ελληνική ταινία.

Να θυμίσουμε ότι η πρωινή εκπομπή του Star δεν βγήκε στον αέρα σήμερα, 18 Μαρτίου και αντικαταστάθηκε με επεισόδιο του MasterChef που προβάλλεται σε επανάληψη.

Η εκπομπή δεν προβλήθηκε σήμερα για προληπτικούς λόγους.

Το θετικό κρούσμα του κορονοϊού βρέθηκε σε άτομο της παραγωγής και όλη η ομάδα υποβλήθηκε σήμερα σε μοριακά τεστ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved